Kompisar

Det är kul med kompisar! Bjursås har ett par där vi hjälps åt lite extra - både trevligt och effektivt.

Klickar du på bilderna så kommer du till deras hemsidor.

 

Assistancekåren ser till att du landar mjukt - både om något händer i bil-livet, men inte minst genom att ligga bakom vår Airbag. Du vet, en av de största hoppkuddarna i Sverige. Att de dessutom är på plats och låter gäster provsitta super-fordonen, anordnar tävlingar med mera gör att du ser mycket av dem i backen. Superkul! 

 

 

 

Även om det inte är utsidan som räknas så är det ju ändå hyfsat viktigt att signalerna till omvärlden ändå känns rätt. Bananbyrån hjälper oss att få stil på annonser och så att vi inte har alltför mycket stavfel...

 

    

Bjursås IK och OK. Vi hjälps åt på så många sätt och här finns många vardagshjältar! De är superviktiga för anläggningen och de fina möjligheterna att åka utför och på längden i socknen. De vi har absolut mest utbyte med är Alpina sektionen i Bjursås IK - och glädjande växer den starkt med en fin verksamhet! 

 

Här kan Bjursås gäster bo skönt i Faluns "boutique-hotell" - med middag inkluderad i priset. Smidigt! Skipass hämtar du i receptionen.

 

Hur vi hjälps åt..? På alla möjliga sätt! Allt från frukostfika, cykelinköp till logi. Så, skulle det vara fullt hos oss, så finns alltid möjligheten att boka på Främby. Strax utanför Falun, på en udde ut mot fina Runn. Mysigt!

 

Här kan Bjursås gäster bo bra i nybyggda fina rum. Prisvärt och bra standard. Smart! Skipass hämtar du i receptionen.

 

Vi är ett gäng som älskar skidåkning i Falu kommun (där Bjursås ligger). IFK Falun Alpin har stor verksamhet och driver även Källviksbacken. Vi hjälps åt på många sätt. Det som märks mest utåt är nog att vi har ett samarbete så att alla som har säsongskort i Bjursås även får åka två dagar i Källviksbacken - och vice versa. Vi hoppas att det lockar ännu fler Falu-bor att åka skidor! 

 

Utan IT kan man faktiskt inte ens åka skidor nuförtiden. Behövs bland annat för skipass, liftar - och inte minst för att snöläggningen ska fungera bra. IT System Dalarna ligger bakom att vi kunnat leverera bandbredd till dataspelslägret Stugan där några av världens bästa dataspelsutvecklare samlas under sju veckor (!) för att utveckla nya spel. Senast var det deltagare från 16 olika länder - och de häpnar över vår fina uppkoppling!

 

På Scandic Lugnet kan Bjursås gäster bo bra mitt i Faluns aktivitetsnav - Lugnet. Stort hotell med alla bekvämligheter såsom pool, gym och bowling. Superbra! Skipass hämtar du i receptionen.