Restauranger

De två restaurangerna i anläggning ligger vid respektive stollifts dalstation; i Norra området vid 4-stolen ligger Bäverhyddan och i Södra området vid 2-stolen ligger Brasseriet Bju Inn. Vi driver även fina Dössberget som ligger intill anläggningen, med längdspår som sammanbinder från Södra området. 

Bägge restaurangerna i anläggningen har lekhörna där Bjurre tittar förbi ibland. I Brasseriet Bju Inn har vi caféhörnan och medan Bäverhyddan erbjuder möjlighet att sitta ner och vila benen på after-ski – ibland med live-musik och alltid med avslappnad stämning.

I Bäverhyddan serveras våfflor, gulaschsoppa, smörgåsar och gofika. Vår gulasch har vi själva utropat till skidsveriges godaste - och än har ingen opponerat sig...
På fredags- och lördagskvällar dukar vi fram våra goda buffér, allt från tacobuffé till grillafton i mysig miljö.  Det finns alltid även ett vegetariskt alternativ.


Bäverhyddan

BRASSERIET Bju Inn  Här serverar vi lite snabbare rätter, men det ska fortfarande vara både god och bra mat. Vi serverar vällagad stående buffé samt en dagens rätt. Självklart hittar du vegetariska alternativ även här. Är det någonstans vi hoppas och tror att du tycker cappuccino'n är riktigt god så är det i Brasseriets soffhörna.


Brasseriet Bju Inn

ÖPPETTIDER  Öppettider gäller under säsong 18 december 2020 - 11 april 2021. 

Bäverhyddan har öppet fredag till söndag, med undantag för loven då vi håller öppet alla dagar. Öppet dagtid, samt kvällar på tisdag, fredag och lördag.  
Brasseriet Bju Inn är öppet alla dagar. De öppnar en halvtimme innan liftarna öppnar, och håller öppet en halvtimme efter att liftarna stängt. 

 

I bägge restaurangerna har vi stående menyer - men vi lägger ofta till (och ibland drar ifrån) på plats, så kom och titta vad som bjuds just idag!

Välj din vecka

Händer i Bjursås

Nu är det snart dags för säsongsöppning. 18 december öppnar startar vi liftarna. Vi firar öppningen med 50% på dagskortet på öppningsdagen, fredag.
I shopen är det fyndläge, vi sätter ner utvalda varor med 30-60%. Unna dig ett avbrott i julstressen. Välkomna!

Fler erbjudanden
Ta del av alla våra erbjudanden här
T ex kan ni fynda säsongskort fram till 23 december. 

Liftkort
Undvik köer. Köp ditt liftkort online

Vi lägger kontinuerlig till roliga saker vartefter vi närmar oss säsong! Justeringar kan även ske för att något utgår. Senaste information finns alltid att få på plats i skidshopen och receptionen - eller genom att slå en signal på 023 - 77 41 77.