Restauranger

De två restaurangerna i anläggning ligger vid respektive stollifts dalstation; i Norra området vid 4-stolen ligger Bäverhyddan och i Södra området vid 2-stolen ligger Brasseriet Bju Inn. Vi driver även fina Dössberget som ligger intill anläggningen, med längdspår som sammanbinder från Södra området. 

Bägge restaurangerna i anläggningen har lekhörna där Bjurre tittar förbi ibland. I Brasseriet Bju Inn har vi caféhörnan och medan Bäverhyddan erbjuder möjlighet att sitta ner och vila benen på after-ski – ibland med live-musik och alltid med avslappnad stämning.

I Bäverhyddan serveras våfflor, gulaschsoppa, smörgåsar och gofika. Vår gulasch har vi själva utropat till skidsveriges godaste - och än har ingen opponerat sig...
På fredags- och lördagskvällar dukar vi fram våra goda buffér, allt från tacobuffé till grillafton i mysig miljö.  Det finns alltid även ett vegetariskt alternativ.


Bäverhyddan

BRASSERIET Bju Inn  Här serverar vi lite snabbare rätter, men det ska fortfarande vara både god och bra mat. Vi serverar vällagad stående buffé samt en dagens rätt. Självklart hittar du vegetariska alternativ även här. Är det någonstans vi hoppas och tror att du tycker cappuccino'n är riktigt god så är det i Brasseriets soffhörna.


Brasseriet Bju Inn

ÖPPETTIDER  Öppettider gäller under säsong mellan den 21 december 2018 till 22 april 2019

Bäverhyddan har öppet fredag till söndag, med undantag för loven då vi håller öppet alla dagar. Öppet dagtid, samt kvällar på tisdag, fredag och lördag.  
Brasseriet Bju Inn är öppet alla dagar. De öppnar en halvtimme innan liftarna öppnar, och håller öppet en halvtimme efter att liftarna stängt. 

 
Viltgryta med rårörda lingon och pizzor på bra råvaror är två favoriter.

I bägge restaurangerna har vi stående menyer - men vi lägger ofta till (och ibland drar ifrån) på plats, så kom och titta vad som bjuds just idag!

Välj din vecka

Just nu i kalendern

Slå oss en signal på 023-77 41 77 så berättar vi allt.