Välj din vecka.

Händer i Bjursås vecka 53

Nyårsveckan. Vi firar in det nya året

Skidåkning
Barnområdet öppet 10-15. 
För mer information om backar, liftar och spår klicka in på Just nu.

Nyårsafton

> Nyårs supé  kl 18 i Bäverhyddans värdshus.  Fullbokat 

> Vill ni hellre avnjuta er nyårsmiddag i stugan eller husvagnen. Då kan ni beställa Dössbergets nyårsplanka eller supén för avhämtning på Bäverhyddans Värdshus. Beställ här senast 28/12 kl 12. 

> Bjurre slalomtävling Nyårs special i Bjurre backen. 13.00 på Nyårsafton. Alla kan vara med. Alla kan vinna. 
Inställt

Bjurre Bäver
Bjurre kommer på besök nyårsafton kl. 13 och lördag kl 13.00 i södra området (vid barnområdet). Med lite tur har han med sig något gott. 

Shopen & hyran
Shopen är öppen dagtid när liftarna är öppna. Här får du hjälp med både utrustning, skipass - och lite smått & gott om blodsockret har fått sig en dipp (godis och dricka).

Skidskola
Måndag - tisdag och fredag - lördag har i gruppskidskola. För att boka snowboard, längd eller privatlektioner - läs mer på Skidåkning/ Skidskola.

Relax & övriga aktiviteter
Efter en dag utomhus kan det vara skönt att bada och basta. Vår relax med bubbelpooler och pool går att boka sällskapsvis.
Max ett sällskap. Endast förbokning. Boka på info@bjursas.com eller ring 023 - 77 41 77
Relaxen går att boka mån, ons, fre, lör  Kl 15 eller 17. 

Pulkaåkning
Vi har lagt snö i pulkabacken utanför receptionen. 

Vintercykling
Tro det eller ej men det går att cykla. Ta med er cyklar eller hyr på plats. Förboka på info@bjursas.com eller ring 023 - 77 41 77

Vintervandra
Det finns gott om natur att vandra på i skogarna kring anläggningen. Bäverleden på ca 6 km är populär och går igenom skidbackarna. Ett trevlig studiebesök för att titta på snöläggningen. Kolla utanför receptionen. 

Personalen tipsar
Kolla in vår personals tips på utflyktsmål och aktiviteter. Klicka in här för att läsa mer

Vi lägger kontinuerlig till roliga saker vartefter vi närmar oss säsong! Justeringar kan även ske för att något utgår. Senaste information finns alltid att få på plats i skidshopen och receptionen - eller genom att slå en signal på 023 - 77 41 77.