Dalakrafts fototavla 

Har du hittat hit via vår fototavla? Ta en rolig bild med tavlan och lägg upp på Instagram. Tagga inlägget med #bjursåsbergosjö och #dalakraft” 
Visa upp inlägget vid ert nästa besök så får ni 2 st dags skipass till priset av 1. Billigaste skipass dras av på priset. 

Skattjakt i Bjursås med Dalakraft

Gå skattjakten i anläggningen och leta upp alla 6 stationer. När du hittat alla hämtar du ut skatten i skidshopen eller receptionen. 
Ett roligt sätt att utforska hela anläggningen. 
Skattkarta hämtas ut i Skidshopen eller Receptionen
Skattjakt

Vi på Bjursås Skicenter är glada att ha Dalakraft som samarbetspartner. Förutom skattjakten stöttar Dalakraft även våra Bag Jumps. Såklart är det el från Dalakraft som driver anläggningen. 
"Vi har valt Dalakraft som elleverantör och samarbetspartner dels för den lokala anknytningen och för deras starka samhällsengagemang"  - Per Kempe, VD på Bjursås Skicenter 

Livskraften bor i Dalarna och kan försätta berg! 

Bjursås Skicenter är en viktig del i ett livskraftigt Dalarna och bidrar stort till människors aktivering och meningsfulla fritid, samtidigt som de bedriver sin verksamhet med ett starkt hållbarhetsfokus. 

”Att samverka med Bjursås ski center och tillsammans skapa värde för deras besökare och våra kunder känns självklart för Dalakraft.”  - Rita Adolfsen, marknadschef på Dalakraft 

Dalakraft är mer än ett elbolag. Vill du också ladda din vardag med Dalakraft? Läs mer!  

 

Välj din vecka.

Händer i Bjursås

Nu är det snart dags för säsongsöppning. 17 december startar vi liftarna. 

Erbjudanden
Ta del av alla våra erbjudanden här
T ex kan ni fynda säsongskort fram till 23 december. 

Skipass
Undvik köer. Köp ditt skipass online

Vi lägger kontinuerlig till roliga saker vartefter vi närmar oss säsong! Justeringar kan även ske för att något utgår. Senaste information finns alltid att få på plats i Skidboden och receptionen - eller genom att slå en signal på 023 - 77 41 77.