Göra & äta i Bjursås

Brett utbud i lugna och fina omgivningar
Många förvånas över vårt breda aktivitets- och restaurangutbud. Trots den korta resan så har moder jord givit oss fantastiska förutsättningar för vinteraktiviteter. Läs mer nedan och klicka här för att läsa vårt magasin!

AKTIVITETER 
Förutom utförsåkningen finns här massor med aktiviteter såsom topptursmorgonlängdåkning och isbanan där vi både åker skridsko och spark. Vill du testa spark så lånar vi ut i receptionen - den fungerar ju också bra om du vill ta en promenad i fina omgivningar. Pulkabackarna, lekplatserna brukar också vara poppis. Vill du finns även bra skoterleder, isfiske med mera! 

När kinderna är röda och lungorna påfyllda med friskluft väntar familjerelaxen. Bor du i husvagn/-bil hos oss har du även de tre servicehusen med två tv-rum och bastu.

RESTAURANGER  
Vi har två restauranger som ligger ski in/out i anläggningen; Bäverhyddan och Brasseriet Bju Inn. Dessutom har vi när vädret tillåter en supermysig hamburgeria på toppen av berget.
Bägge restaurangerna i anläggningen har lekhörna där Bjurre Bäver tittar förbi ibland. I Brasseriet har vi caféhörnan och medan Värdshuset erbjuder möjlighet att sitta ner och vila benen på after-ski – ibland med live-musik och alltid med avslappnad stämning.
Vi har även Värdshuset Dössberget som ligger i Bjursås by, på toppen av berget! Bara 2 km från skidanläggningen. 

Tveka inte att slå oss en signal för att höra dig för om aktuella erbjudanden eller artister. 

Välj din vecka.

Just nu i kalendern

Slå oss en signal på 023-77 41 77 så berättar vi allt.