Erbjudanden

Vi har regelbundet olika kampanjer - så titta in ibland så kan ni göra klipp! 

I menyn till vänster kan du se våra aktuella bokningserbjudanden. Ni kan även se nedanför. 

Boka corona- och snösäkert – ÖPPET KÖP. Säkert att boka! Om- och avbeställningsskydd ingår. Blotta misstanken om coronasmitta räcker för att kunna boka av. Läs mer om våra coronaanpassningar här

> Sista Minuten - Halva priset på stughyra resten av skidsäsongen (till och med vecka 14)  - Njut av vårskidåkning! Ta snabba beslut och få en riktigt bra deal! 

> Ut & Njut lågprisveckor - Tjohoo för både liten och stor! Nu är det lätt och prisvärt att få kvalitetstid med nära och kära.

> Påsklov - Lovveckorna bokas upp fort. Boka en mysig stuga nära liften redan nu för att njuta av vårskidåkning vecka 13 & 14 - Välkommen!

> Camping  Vi har en stor och fin camping med ski-in-ski-out läge. Många väljer att säsongscampa och vi har också ställplatser för kortare besök i vinter. Campingplats bokas via telefon 023-77 41 77

Boka stuglogi  här

Psst, de flesta erbjudanden KAN kombineras. Bra va?!

 

Boka tryggt. Vi har sedan pandemin började tillämpat generösa om- och avbokningsregler. När ni bokar vinter 20/21 bjuder vi på utökat avbeställningsskydd (värde 395kr) och tillämpar detta även vid blotta misstanken om smitta. 

Välkomna upp!