Skipass

Skipass köper ni enklast online för att snabbt och smidigt komma ut i backarna. 
I anläggningen går det att köpa skipass i receptionen och i skipassluckan i Skidboden. 

När ni bokar logi har ni även möjlighet att köpa skipass i anslutning till bokningen; vi bjuder på mervärden av olika slag när ni förbokar skipass med logibokningen. Under våra Ut & njut-veckor blir det extra förmånligt - bland annat åker barnen kostnadsfritt! 

Besöker du Bjursås ofta? Skaffa säsongskort. Rabatt på säsongskort t o m 23 december. 

Extra erbjudanden med säsongskort. Läs längre ner extra erbjudanden för er med säsongskort. 

Kommunkort  Säsongskort för er som är boende i Falu kommun och grannkommunerna erbjuder vi grannrabatt på säsongskort, klicka här >> för att läsa mer om inköpsställen och priser. 

Säsongskort Säsongscampare  Säsongskort för er som har säsongsplats på campingen i vinter. Köp säsongskort innan årsskifter för extra förmåner och bästa pris. klicka här >> och använd promo-kod som ni fått i camparmailet och läsa mer om säsongskort till säsongscampare. 

Vi har kryddat säsongskortet med fina erbjudanden. 

ADVENTS-kompis-KALENDER  Det är härligt med kompisar! Det är härligt med adventstider!
...och det är ju alltid kul med lite kryddor i tillvaron. Det vill vi göra något kul med tillsammans med ett par av våra kompisar. Varje adventssöndag släpper vi därför en liten extragrej för alla er som har säsongskort hos oss. Jättekul tycker vi!

1:a advent: Friskis & Svettis Falun bjuder alla med säsongskort i Bjursås på ett träningstillfälle.
Vi tänker ett sista rejält benpass, men det gäller visst all träning så man kan ju testa både pass och gymmet - det är en stor och fin anläggning! (Lite praktiskt: Gäller gym och valfri gruppträning. Giltigt till 28/2-22 och i mån av plats. Uppge "Säsongskort Bjursås" och var beredd att visa ditt skipass/bevis att du köpt kort för att boka/vid ingången.)

2:a advent: Dössbergets Värdshus ger barn till säsongskortsinnehavare 50 % rabatt på julbord!
Gäller på lunchserveringar (fre, lör, sön) till och med söndag 19/12. Njut av klassiskt julbord i genuin Dalamiljö! Läs mer om julborden på dossberget.se 
För att boka maila till info@dossberget.se eller slå en signal på 023-50737

3:e advent: Rolf Ericson Bil i Falun bjuder på fri däckförvaring.
Du som har säsongskort hos oss i Bjursås får en säsongs gratis förvaring av dina däck hos RE-bil i Falun. Kolla in rebil.se för kontaktuppgifter till Rolf Ericson-bil i Falun. Uppge ”säsongskort bjursås” och visa ditt skipass/bevis att du köpt kort när du bokar din däckförvaring.


4:e advent: Skidboden ger rabatt på skidvård hela vintersäsongen. 
För dig med säsongskort ger Skidboden 10% rabatt på skidvård. Slipa kanter, valla, stenslip mm. Visa ditt skipass/bevis att du köpt säsongskort när du lämnar in skidorna/snowboard för vård. 

Plus mer

Byxshopen i Falun. 10% rabatt t o m 15 april för dig med säsongskort. Visa skipass eller kvitto som bevis.