Konferens i Bjursås, hjärtat av Dalarna

Närheten gör det smidigt och tidseffektivt - miljön och aktiviteterna i Bjursås gör att ni verkligen får miljöombyte

Konferens med jullunch

I december kan ni kombinera julbord och konferens. Konferera i ett av Bäverhyddans konferensrum och en trappa ner väntar en underbar jullunch. 

Vill ni ha en aktiv konferens i naturskön miljö? 

Boende, aktiviteter, gemensamhet. I Bjursås är det lätt att samla gruppen för konferens och teambuilding. Vi har flera konferensrum i olika storlekar. De ligger i direkt anslutning till Värdshuset Bäverhyddan, boendet och aktiviter. Kort sagt kommer ni ha allt inom promenadavstånd.

Vi tror att en aktiv konferens ökar värdet för ert företag. 

Förutom att konferera kan ni i Bjursås stärka teamet med aktiviter. Vi har aktiviteter året runt som är anpassade för konferensgrupper. 

Året runt aktiviteter

Teambuilding: Samarbete är en viktig beståndsdel i en organisation. Vår populära mångkamp har fokus på samarbete och glädje. Stärker lagarbete och gemenskap. Många skratt utlovas. 

Walk&Talk: Frisk luft och rörelse är bevisat effektivt för kreativiteten. Med en av våra guider vandrar ni i upp till en av topparna i Bjursås. Ett ypperligt tillfälle att avverka diskussionspunkter i grupp eller par. På toppen samlas ni runt elden och grillar en korv eller två. 

Vinteraktiviteter

Alpin skidåkning passar utmärkt för Ski&Talk. Njut ner i pisterna i vacker omgivning. I liften ges utrymme för givande diskussioner. 

Vintervandring: Walk&Talk som ovan nämnt. 

Barmarksaktiviteter

Bike&Talk: Cykla med guide eller cykla en av våra 6 Biking Dalarna leder. Oavsett ges tillfäller för bra diskussioner i vacker natur. Cyklar finns att hyra. 

Som ni märker fokuserar vi mycket på såväl naturupplevelser som gemenskap och laganda. 

Vill ni ha en aktiv konferens i Bjursås. Tveka då inte att kontakta oss så sätter vi ihop en bra konferensupplevelse för er.

Kontakta oss på telefon 023-77 41 77, eller maila info@bjursas.com

Välkomna!