Konferens

Närheten gör det smidigt och tidseffektivt - miljön och aktiviteterna i Bjursås gör att ni verkligen får miljöombyte

Boende, aktiviteter, gemensamhet. I Bjursås är det lätt att samla gruppen för konferens och teambuilding. Vi har tre konferensrum med olika dukningsalternativ för allt från biosittning för 40 personer, skolbänkssittning till grupprum med fåtöljer för 5 personer. De ligger i direkt anslutning till Värdshuset Bäverhyddan, relaxen, boendet, fyrstolsliften med mera. Kort sagt kommer ni ha allt inom promenadavstånd.

Förutom skidåkning finns det många aktiviteter att krydda konferensen med. Det finns flera utomhusalternativ för de som vill göra annat än åka skidor, tex isbanan eller en tur på spark. Vi skräddarsyr alla konferenser tillsammans så det mesta går att ordna, hos oss har grupper åkt hundspann, häst och släde och skoterturer. Det finns även många gruppaktiviteter vi kan göra tillsammans för att ha en rolig stund eller låta tävlings-hornen växa lite. En enkel men uppskattad aktivitet brukar vara trekamp som vi utformar efter tid, väder och inte minst gruppens önskemål.

Ni bord i stugor av god standard med bl.a. bastu och braskamin, precis intill backar och aktiviteter. Stora ytor att vara på men lätt att hålla samman gruppen och ses.

Vi kommer att arbeta hårt för att säkerställa en givande och trevlig konferens för er! För mer information eller offert kontakta oss på telefon 023-77 41 77, eller maila grupp@bjursas.com