Familjerelaxen

Efter utomhusaktiviteterna väntar mysig avkoppling i familjerelaxen med bubbelpooler, simbassäng och storbastu. Vintersäsonger 22/23 öppnar relaxen 28/12.

Det finns bubbelpool både inne och ute. Utepoolen brukar vara särskilt populär dagar med riktig vinterkyla - glöm bara inte mössan om du vill sitta länge! OBS: Vintersäsongen 22/23 håller vi utepoolen stängd som ett sätt för anläggningen att bidra till minskad elförbrukning.

Bassängen är ca tio meter med såväl en grund som en djupare del. Den brukar vara väldigt populär bland våra yngre gäster (ha gärna flythjälp med för de minsta). 

Eftersom det är begränsat antal personer samtidigt har vi obligatorisk förbokning - så att ingen behöver vända i dörren. Boka här:

...eller via receptionen. 
 

Boka relaxen privat!
Relaxavdelningen kan bokas för privata sällskap - något som är populärt inte minst kring helgdagar och för att fira bemärkelsedagar. Det kostar 2500 kr för 2 timmar och ska bokas minst 1 vecka före.

Allmänt om relaxen
Viktigt att observera att det ej är badvakt på plats. Så varje sällskap måste ha en ansvarig vuxen på plats i lokalen - barn/ungdomar ska aldrig lämnas ensamma i relaxavdelningen.
Max 25 personer får vistas i lokalen samtidigt, detta gäller även vid bokning av privat sällskap.
Strikt förbjudet med medhavd mat eller dryck, möjlighet finns att köpa dryck och tilltugg på plats.

 


 

Välj din vecka.

Just nu i kalendern

Slå oss en signal på 023-77 41 77 så berättar vi mer