Relax

Efter utomhusaktiviteterna väntar mysig avkoppling i familjerelaxen med bubbelbad, bastu och bassäng. 

Det finns bubbelpool både inne och ute. Utepoolen brukar vara särskilt populär dagar med riktig vinterkyla - glöm bara inte mössan om du vill sitta länge!

Bassängen är knappt tio meter med såväl en grund som en djupare del. Den brukar vara väldigt populär bland våra yngre gäster (ha gärna flythjälp med för de minsta). 

Öppettider relaxen
Vintersäsongen 2020/2021 18:e december till 7:e april.

Öppet onsdag, fredag och lördag 15.00 till 18.45. Bokningsbara tider 15.00-16.45, 17.00-18.45. Hög veckor har vi även öppet på måndagar se vår kalender!

Obligatorisk förbokning av relaxen
Då familjerelaxen är mycket populär tar vi alltid förbokning på tider i god tid innan er vistelse. För att inte det skall bli trångt har vi satt ett maxantal på 25 platser per pass, inkl barn.

OBS! Vid utebliven ankomst debiterar vi 75% av kostnaden.

Bokning sker på mail info@bjursas.com eller telefon 023-77 41 77.

Välkommen med din bokning!
 

Priser:  
Vuxen 110 kr för 2 timmar
Ungdom (8-15år) 75 kr för 2 timmar
Barn (0-7år)  50 kr för 2 timmar
Hyra handduk 35kr


OBS! Vi har ingen badvakt på plats, så för era barn och ungdomars säkerhet, lämna dem aldrig ensamma i relaxavdelningen. Minst en vuxen per sällskap måste ALLTID finnas på plats i lokalen.

Boka hela relaxen privat!
Relaxavdelningen kan även bokas för privata sällskap. Något som är populärt inte minst kring helgdagar och för att fira bemärkelsedagar. (Pris 2500 kr för 2 timmar, max 25 personer) bokas minst 1 vecka före.

Allmänt om relaxen
Barn till och med 10 år och ej simkunniga barn endast i vuxet sällskap. Max 25 personer får vistas i lokalen samtidigt. Ingen medhavd mat eller dryck, möjlighet finns att köpa dryck och tilltugg på plats.

 


 

Välj din vecka

Händer i Bjursås

Nu är det snart dags för säsongsöppning. 18 december öppnar startar vi liftarna. Vi firar öppningen med 50% på dagskortet på öppningsdagen, fredag.
I shopen är det fyndläge, vi sätter ner utvalda varor med 30-60%. Unna dig ett avbrott i julstressen. Välkomna!

Fler erbjudanden
Ta del av alla våra erbjudanden här
T ex kan ni fynda säsongskort fram till 23 december. 

Liftkort
Undvik köer. Köp ditt liftkort online

Vi lägger kontinuerlig till roliga saker vartefter vi närmar oss säsong! Justeringar kan även ske för att något utgår. Senaste information finns alltid att få på plats i skidshopen och receptionen - eller genom att slå en signal på 023 - 77 41 77.