Välj din vecka.

Vecka 14

 

Skidåkning

OBS ! 20 % på liftkort lördag och söndag
Backar och liftarna är öppna lördag och söndag 9.30-15.30. OBS Detta påverkar även öppettider för shop, hyra, skidskola och restauranger.

Vi drar sjöspåret och Döss-spåret när det är rätt is- och snöförhållanden.

För mer information om backar, liftar och spår klicka in på Just nu och se tabellen.

Shopen & hyran
Shopen är öppen  lördag och söndag. Här får du hjälp med både utrustning, skipass - och lite smått & gott om blodsockret har fått sig en dipp (godis och dricka). Du finner även väl utvalda produkter som tex goggles, vantar och vår Bjursåskollektion.

Skidskola
 lördag har vi gruppskidskola. För att boka snowboard, längd eller privatlektioner - läs mer här. Skidskolan utgår från Snötorget ovanför Shopen vid skidskoleskylten.

Mat & fika dagtid
I Brasserie Bju' Inn serveras fika, glass och lunch. Öppet Lördag och Söndag. Mellan klockan 11:00 och 14:00 är vår buffé framdukad. På den finns bla dagens rätt, pasta & vegetarisk bolognese, mos och köttbullar. Det finns även andra rätter att beställa som hamburgare.

I Värdshuset Bäverhyddan serveras våfflor, soppa och fika i lugn värdshusmiljö lördag och söndag.

Mat & underhållning kvällstid
Värdshuset Bäverhyddan  är kvällsöppet fredag. Vi har en jättegod Italiensk meny.  

På lördag är de Afterski i Värdshuset Bäverhyddan 15:00-17:00 med liveband. Efter Afterski´n öppnar restaurangen med Italiensk meny från klockan 18:30. Förboka gärna på mailadressen restaurang.konferens@bjursas.com 

Familjerelax & övriga aktiviteter
I familjerelaxen finns en ca 10 m lång inomhuspool och två bubbelpooler – en inomhus och en utomhus, och en bar där du kan köpa förfriskningar och snacks. Då relaxen är mycket populär tar receptionen emot förbokningar så att ingen ska behöva vända i dörren (vi tar in max 25 personer per pass). Utöver ordinarie öppettider så är relaxen möjlig att privatboka i tvåtimmars-omgångar alla dagar. Kostnad 2.500 kr. Bokas minst tre dagar i förväg hos receptionen.

Slalomtävling för hela familjen och alla färdighetsnivåer går av stapeln på lördag kl 13:00 vid Knapp-liften i södra området. Här vinner den som har så lik tid som möjligt i två åk. Lika mycket list som åkskicklighet - hela familjen kan tävla mot varandra! (Kostnadsfritt.)

Bjurre Bäver kommer på besök lördag kl 14:00 i södra området (vid barnområdet). Med lite tur har han med kola och bjuder på! (Kostnadsfri aktivitet.)

 

För att se våra öppettider klicka här. 

____________________________________
Vi lägger kontinuerlig till saker vartefter vi närmar oss den aktuella veckan. Vi måste även reservera oss för justeringar och felskrivningar. Information finns även att få på plats i skidshopen och receptionen - eller genom att slå en signal på 023 - 77 41 77.

 

 

 


Vi lägger kontinuerlig till saker vartefter vi närmar oss den aktuella veckan. Vi måste även reservera oss för justeringar och felskrivningar. Information finns även att få på plats i skidshopen och receptionen - eller genom att slå en signal på 023 - 77 41 77.