Bjursås Berg & Sjö - kvalitetstid tillsammans

Bjursås med omnejd är för många själva sinnebilden av Dalarna med berg & dalar, sjöar och fäbodar. Ta en tur upp på berget och njut utsikten eller ge dig ut på sjön och njut stillheten. Genom anläggningen rinner bäcken som korsas av träbroarna till receptionen och värdshuset med uteservering.

I anläggningen och närområdet finns massor att göra. Följ cykel- eller vandringslederna för stor och liten. Eller pröva lyckan på sjön oavsett om det är SUP, kanot, kayak eller fiske. Eller bara njut av långgrunda badplatsen och familjeaktiviteterna i anläggningen. Familje-trekamp i fotbollsbiljard, discgolf och minigolf kanske? Detta och mycket mer finns på anläggningen - förboka vårt populära aktivitetspass så ingår det mesta.

Vill du ha vägledning till smultronställen och dessutom få lunchen serverad över öppen eld? Boka en guidad tur, både för cykel och vandring i varierande svårighetsgrad.

Från anläggningen har ni även det mesta av Dalarnas utbud på bekvämt avstånd. Det är nära till Dalhalla, golfbanor, Carl Larssongården, Världsarvet Falun med Falu Koppargruva, Leksands Sommarland med mera.

Varmt välkomna till hjärtat av Dalarna!

Läs mer och boka aktiviteter här

 
 

Bo vid strandkanten

Hos Bjursås Berg & Sjö bor ni mittemellan badplatsen och berget. Vacker natur och nära till alla våra aktiviteter.

Här finns något för alla i familjen. Paddla, fiska, cykla, vandra eller bara njut av lugnet. Välj mellan att bo i någon av våra mysiga stugor eller på vår campingplats.

Boka direkt här på hemsidan eller slå oss en signal på 023-77 41 77 så hjälper vi gärna till med din bokning!

 

Läs mer här

Glada minnen och gemenskap

Vi älskar att hjälpa till skapa en riktigt bra gruppaktivitet eller fest!
I våra fina lokaler och omgivningar skapar vi tillsammans upplevelser som ni har glädje av under lång tid oavsett om det rör sig om klassresa, konferens, jubileum eller utställning.
Vi kryddar gärna med utomhusaktiviteter. Även om det bara rör sig om en utelunch med fin utsikt så är det ett bra sätt att skapa gemensamma minnen och fylla på med inspiration.

Boka vistelse

 
Boka vistelse
Vykort stugor
Just nu i Bjursås

Vädret

 
 

Öppettider Receptionen & Bäverhyddans Värdshus*

Måndag-fredag kl. 9-16
Lördag kl. 10-15
Söndag stängt. 

Har ni senare logiankomst än våra öppettider så löser vi det smidigt. Hör av er så informerar vi om hur ni får tillgång till stugan eller campingplatsen.

Above are the opening-hours, however it is not a problem if you would arrive for check-in after the opening hours. Then the key to your cabin will be placed in the key-box close to the reception's entrance. If questions you are always welcome to contact us.

Varmt välkomna! 

_____
*Avvikande öppettider kan förekomma - kontakta receptionen för att bekräfta tider vid osäkerhet. 

WEBKAMERA & JUST NU

Veckokalendern
Välj vilken vecka du vill se information om.

Välj din vecka.

Just nu i kalendern

Slå oss en signal på 023-77 41 77 så berättar vi allt.