Göra & Äta

Vi får ofta höra att det är ett rogivande lugn hos oss i Bjursås. Naturen så nära inpå med allt vad den bjuder på, stillhet och nedvarvning. Precis som det ska vara.

Men, vill man så finns det en uppsjö aktiviteter att göra tillsammans. Förutom badsjön Bjursen med dess vackra badstrand så har vi t.ex. en bokningsbar relax med pool och jacuzzis inne och ute. Vill man komma ut på vattnet finns roddbåt och kanoter att hyra. Naturligtvis också flytväst! Testa även SUP-bräda som är den senaste paddlings-flugan - klarar du utan att trilla i?

Vill du stanna på torra land finns minigolfbana och bouleplaner centralt på campingområdet samt volleybollplan för den aktiva. Lekplatsen ligger intill och vi har diverse uteleksaker för utlåning - styltorna är en favorit!

Naturen och berget i Bjursås bjuder på vandringsleder och varför inte ta en tur på en MTB? Vi har cyklar för både väg och stig, inför i år har vi bland annat fyllt på med en handfull nya Scott cyklar.

I sommarreceptionen kan du såväl köpa glass, kaffe och fika som lite badleksaker och annat bra-att-ha. Vill ni grilla själva finns grillplaster på området. Nyttja dem gärna till en trevlig grillkväll eller picnic - men kom ihåg att ta med egen kol/ved och var rädd om naturen. Respektera brandvarningar!

Vårt Värdshus Hyddan och Brasserie håller stängt över sommaren men vi tar naturligtvis emot förfrågningar på bokningar. Är du sugen på restaurangbesök med utsikt så rekommenderar vi Dössbergets Värdshus som ligger ett stenkast från oss. För att kontakta Dössbergets Värdshus är telefonnummret 023-507 37. Vi tipsar även gärna om andra trevliga restauranger i närområdet.