Bada i Bjursås

Bada hos Bjursås Berg & Sjö. Sjön Bjursen har härlig badplats med långgrund strand. Inomhus finns relaxavdelning med bubbelpooler och simbassäng.

Badplats

Badsjön Bjursen ligger i direkt anslutning till stugorna och campingplatsen. Badplatsen sandstrand och badbrygga. Den stora gräsmattan ovanför badet passar för sommarlek och har grillplats och omklädningshytter.

Badplats Bjursen Bjursås

Badplats Bjursen Bjursås berg & sjö. Korvgrillning.

Relaxavdelning

Relaxen är öppen onsdag och fredag sommartid. Bokas online eller via receptionen. 

Det finns bubbelpool, bastu och bassäng som är knappt tio meter med såväl en grund som en djupare del. Den brukar vara väldigt populär bland våra yngre gäster

Relaxavdelning Bjursås med bubbelpool och bassäng. Relax skylt Bjursås Dalarna

Boka hela relaxen privat
Relaxavdelningen kan även bokas för privata sällskap. Något som är populärt inte minst kring helgdagar och för att fira bemärkelsedagar. (Pris 2500 kr för 2 timmar, max 25 personer) bokas minst 1 vecka före.

Allmänt om relaxen
Barn till och med 10 år och ej simkunniga barn endast i vuxet sällskap. Max 15 personer får vistas i lokalen samtidigt. Ingen medhavd mat eller dryck, möjlighet finns att köpa dryck och tilltugg på plats.
OBS! Vi har ingen badvakt på plats, så för era barn och ungdomars säkerhet, lämna dem aldrig ensamma i relaxavdelningen. Minst en vuxen per sällskap måste ALLTID finnas på plats i lokalen.

Välj din vecka.

Just nu i kalendern

Slå oss en signal på 023-77 41 77 så berättar vi mer