Boka vistelse

Stugor

Fint boende i fantastiska omgivningar! Våra stugor ligger naturskönt mellan berg och sjö. På plats i Bjursås finns allt inom bekvämt promenadavstånd och ett stenkast från stugorna finns aktiviteter, restaurang och reception. Här finns boende som passar såväl den lilla som den stora familjen, kompisgänget eller konferensgruppen.

För bästa pris boka online

Vi har fyra stugkategorier i Bjursås: 
> Familjestuga Carl von Linné, övervåning (6+1 bädd, 50 kvm)
> Familjestuga Carl von Linné, bottenvåning (6+1 bädd, 50 kvm)
> Familjestuga Gustav Vasa (4+1 bädd, 45 kvm) 
> Familjestuga Gustav Vasa, (4+1 bädd, 39 kvm)

Alla stugor är självhushållsstugor. Ni har möjlighet att boka till sänglinne, avresestädning etc. Kom annars ihåg att ta med egna sänglinnen, handdukar och förbrukningsmaterial. Husdjur är välkomna men boka då husdjurstillägg 300,- extra.

Incheckning från kl. 15 på ankomstdagen. Har ni senare ankomst än våra öppettider löser vi det smidigt och utan problem! Meddela receptionen er ungefärliga tid för ankomst så meddelar vi er hur ni får tillgång till stugan. 

Utcheckning kl. 11 på avresedagen. Expressutcheckning eller rakt över disk!

På vår bokningssida hittar du allmänna bokningsvillkor och mer detaljarad beskrivning av stugorna och deras utrustning. När du bokar får du ett bekräftelsemejl med information om bokningen, betalningsinstruktioner och bokningsvilkor.

Familjestuga Carl von Linné

Våra största stugor finns i populära Carl von Linné-byn. Carl von Linné består av moderna lägenheter á 50 kvm alla med utsikt mot sjön Bjursen. Välutrustade med 6+1 bäddar, 2 sovrum, braskamin, bastu och allrum med kök och matplats för 7 personer.  Egen entré och balkong eller uteplats beroende på övervåning eller bottenvåning. 

Carl von Linné stuga hos Bjursås Berg & Sjö. Mysig röd stuga med vita knutar i Dalarna.

Ytan om 50 kvm är fördelad på:
Storstuga med köksavdelning, matplats, soffhörna, väggmonterad tv och braskamin.
Sovrum 1: Två våningssängar och garderober.
Sovrum 2: Dubbelsäng (som går att dra isär till två sängar om 80 cm), nedfällbar enkelsäng samt garderob.
Badrum med dusch, wc och bastu.
Hall med torkskåp, låsbart skidförråd utomhus, egen parkeringsplats.

Carl von Linné stuga i Bjursås. Braskamin, allrum.  Allrum/kök CvL stuga Bjursås

Allrum/kök

Sovrum 1 CvL stuga BjursåsSovrum 2 CvL stuga Bjursås

Sovrum 1 & sovrum 2

Planlösning CvL stuga Bjursås övervåning                                

Planlösning Carl von Linne stuga - lägenhet övervåning med balkong & lägenhet bottenvåning med uteplats.

Tillbehör såsom kuddar/täcken och porslin/kastruller finns. Barnstol finns att låna, var dock noga med att säga till då vi har begränsat antal.  Alla våra stugor är självhushållsstugor men möjlighet finns att förboka sänglinne, handuk och att boka avresestäd. Mer detaljerad information om stugorna och utrustning finns under boka vistelse.

Med reservation för felskrivning

Familjestuga Gustav Vasa, 45 kvm

Stugbyn Gustav Vasa ligger naturskönt mellan berget och sjön, nära till bad, restaurang och aktiviteter. Härliga timmerstugor med (4+1 bäddar), 2 sovrum, bastu och allrum med kök med diskmaskin och matplats. Egen parkering vid stugan och nära till allt med ca 150 m promenad till restaurang, sjön och aktivitetscenter

GV stuga 45 kvm Bjursås

Ytan om 45 kvm är fördelad på:
Storstuga med kök (spis, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kaffemaskin och kyl/frys), matplats för 5 personer, soffhörna med väggmonterad platt-tv.
Sovrum 1: Dubbelsäng (möjlighet dra isär till två 80 cm-sängar) och byrå.
Sovrum 2: ”Kärlekssäng”, dvs våningssäng med överslaf om 80 cm och underslag om 120 cm.
Badrum med dusch, wc och bastu.
Stugorna är byggda i heltimmer och har golvvärme.
Hall med hängare och pjäxtork samt låsbart skidställ utanför entrén.

Allrum/kök

  

Sovrum 1 & sovrum 2

Tillbehör såsom kuddar/täcken och porslin/kastruller finns. Barnstol finns att låna, boka gärna i förväg då vi har begränsat antal. Alla våra stugor är självhushållsstugor men möjlighet finns att förboka sänglinne, handuk och att boka avresestäd. Mer detaljerad information om stugorna och utrustning finns under boka vistelse.

Med reservation för felskrivning

Familjestuga Gustav Vasa, 39 kvm (renoverad)

Familjestugor med hög mysfaktor och nära till allt. Renoverade och utbyggda under 2019-2020 med nytt kök och nya sovrum. Stugorna är byggda i heltimmer med golvvärme. 4+1 bäddar, 2 sovrum och allrum med kök, matplats och diskmaskin. Stugorna ligger mellan berget och sjön Bjursen med ca 150 meters promenad till restaurang och aktivitetscenter.

GV stuga 39 kvm Bjursås

Ytan om 39 kvm är fördelad på:

Storstuga med kök (spis, ugn, diskmaskin, kaffemaskin och kyl/frys), matplats för 4 personer, soffhörna med väggmonterad platt-tv. Sovrum 1: Dubbelsäng (möjlighet dra isär till två; 80 cm-sängar) och byrå. Sovrum 2: Kärlekssäng, dvs våningssäng med överslaf om 80 cm och underslaf om 120 cm. Badrum med dusch och wc. Hall med hängare och skotork samt låsbart skidställ utanför entrén.

Allrum/kök

.

Sovrum 1 & sovrum 2

Gustav Vasa stuga 39 kvm planritning Bjursås

Planritning

Tillbehör såsom kuddar/täcken och porslin/kastruller finns. Barnstol finns att låna, boka gärna i förväg då vi har begränsat antal. Alla våra stugor är självhushållsstugor men möjlighet finns att förboka sänglinne, handuk och att boka avresestäd. Mer detaljerad information om stugorna och utrustning finns under boka vistelse.

Med reservation för felskrivning

Boka stuga här och hör gärna av dig via 023-77 41 77 eller info@bjursas.com om du har frågor eller funderingar.