Sjöaktiviteter i Bjursås

I sjön Bjursen vid foten av Bjursberget finns flera möjligheter att njuta av lugnet och beskåda berget. I Bjursen, och i många sjöar i närområdet, finns även bra möjligheter att fiska.

Vill du paddla kanot, kajak, SUP, ro eller bada från trampbåt? 

Du kan paddla SUP och ta ett dopp. Ro ut och testa fiskelyckan. Eller paddla ut på kanotäventyr till Bondholmen. Vi har kanoter, Sit on top kajaker, SUP brädor, trampbåt och roddbåtar att hyra. 

Klicka här för att boka

Kanot

Paddla kanot är en lugn och mysig aktivitet. Dett finns flera platser att paddla till och gå i land. Bondholmen ärn en favorit som bjuder på spännande mystik eller Björsbergslandet, en lugn och stillsam strand. 

SUP

SUP eller Stand Up Paddleboard har blivit väldigt populärt. Användningsområdena är många. Paddla på äventyr, paddla ut och bada eller ha ett yogapass på brädan. Låt inte fantasin sätta stopp. Men tänk säkerhet och använd flytväst. Vill du ha en intstruktion och tips så säger du till någon av våra aktivitetsvärdar. 

Roddbåt

Vill du ha mer stabilitet på sjön eller om ni är flera personer passar det bra att ro ut med båt. Passar bra till fiske eller om det behövs mer packning till er färd. Vi har roddbåtar anpassade för 4-5 personer. 

Trampbåt

En klassiker som aldrig går ur tiden. Trampa ut på sjön och kanske ta ett dop eller bara njut av lugnet. Kul för hela familjen. 

Fiske

Det är fina fiskevatten i området. Fiskevårdsföreningen håller bestånden på bra nivå. Det är dessutom olika typer av fiske och vackra miljöer. Klicka här för en översikt eller titta in på fiskevårdsföreningens hemsida för uppdaterad information. Viss fiskeutrustning finns att hyra. Kom ihåg att lösa fiskekort!

Kontakta oss för mer information på info@bjursas.com eller 023-774177. Välkomna att njuta av lugnet på sjön! 

Välj din vecka.

Just nu i kalendern

Slå oss en signal på 023-77 41 77 så berättar vi mer