Sjöaktiviteter i Bjursås

I sjön Bjursen vid foten av Bjursberget finns flera möjligheter att njuta av lugnet och beskåda berget. I Bjursen, och i många sjöar i närområdet, finns även bra möjligheter att fiska.

Vill du paddla kanot, kajak, SUP, ro eller bada från trampbåt? 

Du kan paddla SUP och ta ett dopp. Ro ut och testa fiskelyckan. Eller paddla ut på kanotäventyr till Bondholmen. Vi har kanoter, Sit on top kajaker, SUP brädor, trampbåt och roddbåtar att hyra. 

Klicka här för att boka

Kanot

Paddla kanot är en lugn och mysig aktivitet. Dett finns flera platser att paddla till och gå i land. Bondholmen ärn en favorit som bjuder på spännande mystik eller Björsbergslandet, en lugn och stillsam strand. 

SUP

SUP eller Stand Up Paddleboard har blivit väldigt populärt. Användningsområdena är många. Paddla på äventyr, paddla ut och bada eller ha ett yogapass på brädan. Låt inte fantasin sätta stopp. Men tänk säkerhet och använd flytväst. Vill du ha en intstruktion och tips så säger du till någon av våra aktivitetsvärdar. 

Roddbåt

Vill du ha mer stabilitet på sjön eller om ni är flera personer passar det bra att ro ut med båt. Passar bra till fiske eller om det behövs mer packning till er färd. Vi har roddbåtar anpassade för 4-5 personer. 

Trampbåt

En klassiker som aldrig går ur tiden. Trampa ut på sjön och kanske ta ett dop eller bara njut av lugnet. Kul för hela familjen. 

Fiske

Det är fina fiskevatten i området. Fiskevårdsföreningen håller bestånden på bra nivå. Det är dessutom olika typer av fiske och vackra miljöer. Klicka här för en översikt eller titta in på fiskevårdsföreningens hemsida för uppdaterad information. Viss fiskeutrustning finns att hyra. Kom ihåg att lösa fiskekort!

Kontakta oss för mer information på info@bjursas.com eller 023-774177. Välkomna att njuta av lugnet på sjön! 

Välj din vecka.

Händer i Bjursås vecka 49


Skidsäsongen 23/24 närmar sig. 22 december har vi säsongspremiär. MEN Smygöppningshelg 16-17 december smiley
 

❤️-ligt välkomna till säsongen 23/24! 

Passa på att boka din vintervistelse nu för bästa pris. Se alla erbjudanden på www.bjursas.com/vinter/erbjudande/

Erbjudanden
Ta del av alla våra erbjudanden här
T ex kan ni fynda säsongskort fram till 23 december. 

Liftkort
Undvik köer. Köp ditt liftkort online

Vi lägger kontinuerlig till roliga saker vartefter vi närmar oss säsong! Justeringar kan även ske för att något utgår. Senaste information finns alltid att få på plats i skidshopen och receptionen - eller genom att slå en signal på 023 - 77 41 77.