Konferens i Bjursås, hjärtat av Dalarna

Närheten gör det smidigt och tidseffektivt - miljön och aktiviteterna i Bjursås gör att ni verkligen får miljöombyte och kontrast från vardagen.   

Vill ni ha en aktiv konferens i naturskön miljö? 

Boende, aktiviteter, gemensamhet. I Bjursås är det lätt att samla gruppen för konferens och teambuilding. Vi har flera konferensrum i olika storlekar. De ligger i direkt anslutning till Värdshuset Bäverhyddan, boendet och aktiviter. Kort sagt kommer ni ha allt inom promenadavstånd.

Vi tror att en aktiv konferens ökar värdet för ert företag. 

Förutom att konferera kan ni i Bjursås stärka teamet med aktiviter. Vi har aktiviteter året runt som är anpassade för konferensgrupper. 
Våra konferensrum och restauranger i olika storlekar göra att det passar både mindre och större sällskap upp mot 100 personer. 

Sagt från konferensgäst

Vi valde Bjursås Berg & Sjö för att de kunde erbjuda oss en rad aktiviteter utöver skidåkning. Målet var att erbjuda en inkluderande konferens för våra anställda där alla kunde vara delaktiga och ha roligt tillsammans. Direkt vid ankomst slogs vi av den fina servicen och personliga bemötandet, vilket gick som en röd tråd under hela upplevelsen. Förutom skidåkning fick vi uppleva isfiske, hundspann, topptur, en härlig stund i relaxen och njuta av vällagade måltider. Bjursås överträffade våra högt ställda förväntningar och vi ser fram emot att komma tillbaka!
"Karin Norman, Dynabyte"

Året runt aktiviteter

Teambuilding: Samarbete är en viktig beståndsdel i en organisation. Vår populära mångkamp har fokus på samarbete och glädje. Stärker lagarbete och gemenskap. Många skratt utlovas. 

Walk&Talk: Frisk luft och rörelse är bevisat effektivt för kreativiteten. Med en av våra guider vandrar ni i upp till en av topparna i Bjursås. Ett ypperligt tillfälle att avverka diskussionspunkter i grupp eller par. På toppen samlas ni runt elden och grillar en korv eller två. 

Vinteraktiviteter

Alpin skidåkning passar utmärkt för Ski&Talk. Njut ner i pisterna i vacker omgivning. I liften ges utrymme för givande diskussioner. 

Vintervandring: Walk&Talk som ovan nämnt. 

Barmarksaktiviteter

Bike&Talk: Cykla med guide eller cykla en av våra 6 Biking Dalarna leder. Oavsett ges tillfäller för bra diskussioner i vacker natur. Cyklar finns att hyra. 

Som ni märker fokuserar vi mycket på såväl naturupplevelser som gemenskap och laganda. 

Vill ni ha en aktiv konferens i Bjursås. Tveka då inte att kontakta oss så sätter vi ihop en bra konferensupplevelse för er.

Kontakta oss på telefon 023-77 41 77, eller maila info@bjursas.com

Välkomna!