Mat i pisten

När vårsolen skiner händer det att vi tänder upp grillen på Toppen vid avstigningen av 4stolen! Njut av utsikten, ät din hamburgare och värm dig i vårsolen.

Runt om i anläggningen finns både grill- och picknickplatser under tak. Du hittar snart ditt favoritställe. Vid leklandet och isbanan finns även grillplatser utan tak. Ved finns och ett par grillar tänds varje dag av personalen - men det går även bra att tända själv.

Vi hjälper gärna till och skräddarsyr evenemang för grupper och vid särskilda tillställningar. Tveka inte att fråga!

Värmestugan

Värmestugan ligger vid södra dalstation. I den rymliga värmestugan finns, förutom bord och stolar, även gott om hyllor för förvaring av väskor. Här finns även dusch och toaletter.

Välj din vecka

Vecka 15

FÖRÄNDRINGAR MED ANLEDNING AV CORONA-KRISEN

Då vi nu ser att branschkollegor stänger för påsk är beslutet lätt för oss: Bjursås kommer att hålla stängt från och med vecka 15. Våra sista öppetdagar för vintern blir därmed helgen 4-5/4.

Bjursås har vidtagit en mängd åtgärder med anledning av Corona-krisen. Förutom förstärkta hygienrutiner och att skapa möjlighet att besöka oss utan att vara inomhus (förutom för ev toalettbesök) så har Bjursås:

- Från början av krisen låtit gäster boka om sin vistelse, oavsett anledning.

- Minskat våra öppettider: Stängt måndag-fredag vecka 13 och 14. Meddelat att vi kan komma att ha stängt i påsk beroende på krisens utveckling.

- Skapat möjlighet till hemkörning av matvaror och restaurangmat.

- Stängt vår relax med bassänger och storbastu.

 

____________________________________
Vi lägger kontinuerlig till saker vartefter vi närmar oss den aktuella veckan. Vi måste även reservera oss för justeringar och felskrivningar. Information finns även att få på plats i skidshopen och receptionen - eller genom att slå en signal på 023 - 77 41 77.