Välj din vecka

Vecka 1

Nyårsveckan! Vi firar in året tillsammans, inte minst med härliga utedagar i vackra omgivningar, men även med en trevlig nyårsbuffé.Nu FULLBOKAD   ...och kanske skjuter av en och annan raket tillsammans?! (Se mer om raketer längst ner.)

Skidåkning
Backar och liftarna är öppna måndag till söndag. Kvällsåkning tisdag och torsdag 18.00-20.00.

Längdspår är draget i Sörskog och på elljusspåren. Vi drar även sjöspåret och Döss-spåret när det är rätt is- och snöförhållanden.

För mer information om backar, liftar och spår klicka in på Just nu.

Shopen & hyran
Shopen är öppen dagtid måndag - söndag och kvällstid när det är kvällsskidåkning. Här får du hjälp med både utrustning, skipass - och lite smått & gott om blodsockret har fått sig en dipp (godis och dricka).

Skidskola
Måndag - tisdag och fredag - lördag har i gruppskidskola. För att boka snowboard, längd eller privatlektioner - läs mer på Göra & Äta / Skidskola. På lördag den 5 januari är det Park Special Läs mer här

Mat & fika dagtid
I Brasserie Bju' Inn hittar ni hemlagad lunchbuffé och god fika sju dagar i veckan.

I Värdshuset Bäverhyddan köper ni våfflor, soppa och fika i lugn värdshusmiljö. Vecka 1 öppet  måndag-söndag 11.00-15.00

Afterski & mat kvällstid
I Värdshuset Bäverhyddan är det after ski med trubadur nyårsafton och lördag den 5 januari  15.00 -17.00 Nyårsafton serveras nyårsmiddag 19.00 23.00 FULLBOKAD .  Tisdag den 1 och fredag den 4 januari är det after ski med våfflor 15.00-17.00. Pubmeny serveras mellan 18.30-21.00.

Lördag 5 januari Täljstensafton á 295:- kl. 19.00-21.00 förbokas  janne@bjursas.com

Relax & övriga aktiviteter
Relaxen är öppen  nyårsafton FULLBOKAD onsdag, fredag och lördag. Då relaxen är mycket populär tar receptionen emot förbokningar så att ingen ska behöva vända i dörren (vi tar in max 25 personer per pass). Tider som går att boka är 15.00-16.45, 17.00-18.45 . Vänligen respektera att det är obligatorisk förbokning.
Utöver ovanstående dagar/tider så är relaxen möjlig att privatboka i tvåtimmars-omgångar alla dagar. Kostnad 2.500 kr. Bokas minst 1 vecka i förväg.

Slalomtävling för hela familjen och alla färdighetsnivåer går av stapeln på lördag kl 13.00 vid Knapp-liften i södra området. Här vinner den som har så lik tid som möjligt i två åk. Lika mycket list som åkskicklighet - hela familjen kan tävla mot varandra! (Kostnadsfritt.)

Bjurre kommer på besök lördag kl 14.00 i södra området (vid barnområdet). Med lite tur har han med kola och bjuder på! (Kostnadsfri aktivitet.)

...och så var det de här med raketer. Det är ju roligt för många, men även mycket jobbigt för vissa (inte minst våra husdjur). Därför är det viktigt att vi skjuter raketer och smäller smällare mellan 22.00 - 00.30 på nyårsafton och att alla raketer avfyras nere vid sjön! (Det senare är viktigt inte minst för brandrisk.) Ha det så kul men kom i håg att visa hänsyn!


Vi lägger kontinuerlig till saker vartefter vi närmar oss den aktuella veckan. Vi måste även reservera oss för justeringar och felskrivningar. Information finns även att få på plats i skidshopen och receptionen - eller genom att slå en signal på 023 - 77 41 77.