Välj din vecka.

Vecka 1

Skidåkning och aktiviteter
4 öppna backar. 6 öppna liftar. 
Barnområdet med 2 backar och 4 liftar är öppna samt 2 stolsliften, 4 stolsliften, Rävlöpan, Granslingan och Björnlutet. Öppettider 9.30-15.30. Kvällsöppet torsdag 18-20. 
Det kommer in köldgrader så snökanonerna kommer lägga snö för fullt. Vi öppnar fler backar efterhand som vi har tillräckligt med snö. På Just Nu kan du se vilka backar och liftar som är öppna. 

Slalomtävling för hela familjen och alla färdighetsnivåer går av stapeln på lördag kl 13.00 vid Knapp-liften i södra området. Här vinner den som har så lik tid som möjligt i två åk. Lika mycket list som åkskicklighet - hela familjen kan tävla mot varandra!
TYVÄR INSTÄLLD pga platsbrist i Bjurrebacken. 

Bjurre kommer på besök lördag kl 14.00 i södra området (vid barnområdet). Med lite tur har han med kola och bjuder på! (Kostnadsfri aktivitet.)

Bjurrefika och fiskedamm
Vår snälla maskot Bjurre kommer på besök måndag och torsdag i Värdshuset Bäverhyddan. Vi firar genom att ordna fiskdamm och duka fram saft & bulle till alla barn som provar fiskelyckan. Såklart finns även fika för de äldre. I Bäverhyddan finns även fotbollsspel och kortlekar att låna. En mysig fikastund tillsammans! Länk till föranmälan och information
50 kr/person. 

Topptursmorgon
Måndag, tisdag, torsdag, fredag och lördag har vi topptursmorgon där du får åka skidor innan liftarna öppnar tillsammans med guide. Avslutas med fika. 
Information och föranmälan klicka här

Testa topptursutrustning 
På lördag kan du testa topptursutrustning kl. 11-14 utanför Bju Inn i södra området. Representant från Skimo landslaget på plats och berättar om Skimo (Ski mountainering)
Vi ställer även ut våra testskidor från shopen

Utöver veckans händelser finns våra ordinarie aktiviteter som t ex Skidskola , Skoter ,  Längdskidåkning

Vi drar sjöspåret och Döss-spåret när det är rätt is- och snöförhållanden. Sörskog är öppet för skidåkning. 

Shopen & hyran
Shopen är öppen dagtid måndag - söndag och kvällstid när det är kvällsskidåkning. Här får du hjälp med både utrustning, skipass - och lite smått & gott om blodsockret har fått sig en dipp (godis och dricka).

Skidskola
Måndag - tisdag och fredag - lördag har i gruppskidskola. För att boka snowboard, längd eller privatlektioner - läs mer på Göra & Äta / Skidskola. 

Mat & fika dagtid
I Brasserie Bju' Inn hittar ni lunch och god fika sju dagar i veckan.

Musikquiz lördag kl. 15 i Bju' Inn
Testa din musikkunskaper och ha en trevlig stund över något gott i glaset. 
Begränsat antal platser. Föranmälan krävs och sker på denna länk

Värdshuset Bäverhyddan
Öppet tisdag, fredag och lördag kväll. 
Pizzafest tisdag och fredag. 
Beställ enkelt till husvagnen/stugan.
Klicka på länken och beställ det ni önskar. https://secure.paidit.se/baverhyddan?takeaway=true
Sedan betalar ni med swish.
När er order är färdig och redo att hämtas, så får ni ett sms att det är klart.

Italienskafton lördag. 
För bordsbokning klicka här

Relax & övriga aktiviteter
Relaxen är öppen  måndag, onsdag, fredag och lördag. Då relaxen är mycket populär tar receptionen emot förbokningar så att ingen ska behöva vända i dörren (vi tar in max 25 personer per pass). Tider som går att boka är 15.00-16.45, 17.00-18.45 . Vänligen respektera att det är obligatorisk förbokning.
Utöver ovanstående dagar/tider så är relaxen möjlig att privatboka i tvåtimmars-omgångar alla dagar. Kostnad 2.500 kr. Bokas minst 1 vecka i förväg.

 


Vi lägger kontinuerlig till saker vartefter vi närmar oss den aktuella veckan. Vi måste även reservera oss för justeringar och felskrivningar. Information finns även att få på plats i skidshopen och receptionen - eller genom att slå en signal på 023 - 77 41 77.