Kompisar

Det är kul med kompisar! Bjursås har ett par där vi hjälps åt lite extra - både trevligt och effektivt.

Klickar du på bilderna så kommer du till deras hemsidor.

 

Actiontotal: Outdoor-entusiasterna på Actiontotal började med att se över vår logga - vi tycker den blev så himla bra att de nu hjälper oss med både det ena och det andra i vår kommunikation.

 

Assistancekåren: Genom åren har vi gjort mycket roligt med Assistancekåren - härligt gäng som är seriösa i sin verksamhet och kreatriva i att samverka! Det senaste påhittet tillsammans är Bjurres-svängar där Assistanskåren är med och ser till att det blir sköna & säkra svängar. Är du med på någon av aktiviteterna runt om i anläggningen är det stor chans att du får en pris från dem. 

 

    

Bjursås IK & Bjursås OK: Vi hjälps åt på så många sätt och här finns många vardagshjältar! De är superviktiga för anläggningen och de fina möjligheterna att åka utför och på längden i socknen. De vi har allra mest utbyte med är av naturliga skäl Alpina sektionen i Bjursås IK - och glädjande så växer den starkt med en fin verksamhet! 

 

Dalakraft: Förutom att Dalakraft är vår elleverantör har vi samarbete i anläggningen såsom skattjakt för barnen, fototävling och Bag Jump!

 

Hotell Bergmästaren: På Bergmästaren kan Bjursås gäster bo skönt i Faluns "boutique-hotell" - med middag inkluderad i priset. Smidigt! 

 

Hotell Falun: Här kan Bjursås gäster bo bra i nybyggda fina rum. Prisvärt och bra standard. Smart! Skipass hämtar du i receptionen.

 

IFK Falun Alpin & Källviksbacken: Vi är ett gäng som älskar skidåkning i Falu kommun (där Bjursås ligger). IFK Falun Alpin har stor verksamhet och driver även Källviksbacken. Vi hjälps åt på många sätt. Det som märks mest utåt är nog att vi har ett samarbete så att alla som har säsongskort i Bjursås även får åka rabatterat i Källviksbacken - och vice versa. Vi hoppas att det lockar ännu fler Falu-bor att åka skidor! 

 

IT System Dalarna: Utan IT kan man faktiskt inte ens åka skidor nuförtiden. Behövs bland annat för skipass, liftar - och inte minst för att snöläggningen ska fungera bra. IT System Dalarna ligger bakom att vi kunnat leverera bandbredd till dataspelslägret Stugan där några av världens bästa dataspelsutvecklare samlades under sju veckor (!) för att utveckla nya spel. Sista året var det deltagare från 16 olika länder - och de häpnar över vår fina uppkoppling!

 

Renault & Rolf Ericson Bil: Vi valde Renault och Rolf Ericsson Bil för att köra miljövänliga fina bilar! ...och dessutom är det ett skidintresserat gäng som värnar och värdesätter lokalt samarbete - precis som vi! Ni ser dem runt om i anläggningen och under fina vinterdagar kan ni träffa våra bilkompisar i backen och testköra bilarna. 

 

På Scandic Lugnet kan Bjursås gäster bo bra mitt i Faluns aktivitetsnav - Lugnet. Stort hotell med alla bekvämligheter såsom pool, gym och bowling. Superbra!