Kompisar

Det är kul med kompisar! Bjursås har ett par där vi hjälps åt lite extra - både trevligt och effektivt.

Klickar du på bilderna så kommer du till deras hemsidor.

 

Outdoor-entusiasterna på Actiontotal började med att se över vår logga - vi tycker den blev så himla bra att de nu hjälper oss med både det ena och det andra i vår kommunikation.

 

Assistancekåren ser till att du landar mjukt - både om något händer i bil-livet, men inte minst genom att ligga bakom vår Airbag. Du vet, en av de största hoppkuddarna i Sverige. Att de dessutom är på plats och låter gäster provsitta super-fordonen, anordnar tävlingar med mera gör att du ser mycket av dem i backen. Superkul! 

 

    

Bjursås IK och OK. Vi hjälps åt på så många sätt och här finns många vardagshjältar! De är superviktiga för anläggningen och de fina möjligheterna att åka utför och på längden i socknen. De vi har absolut mest utbyte med är Alpina sektionen i Bjursås IK - och glädjande växer den starkt med en fin verksamhet! 

 

Här kan Bjursås gäster bo skönt i Faluns "boutique-hotell" - med middag inkluderad i priset. Smidigt! Skipass hämtar du i receptionen.

 

Här kan Bjursås gäster bo bra i nybyggda fina rum. Prisvärt och bra standard. Smart! Skipass hämtar du i receptionen.

 

Förutom att Dalakraft är vår elleverantör har vi samarbete i anläggningen såsom skattjakt för barnen, fototävling och Bag Jump

 

Vi är ett gäng som älskar skidåkning i Falu kommun (där Bjursås ligger). IFK Falun Alpin har stor verksamhet och driver även Källviksbacken. Vi hjälps åt på många sätt. Det som märks mest utåt är nog att vi har ett samarbete så att alla som har säsongskort i Bjursås även får åka två dagar i Källviksbacken - och vice versa. Vi hoppas att det lockar ännu fler Falu-bor att åka skidor! 

 

Utan IT kan man faktiskt inte ens åka skidor nuförtiden. Behövs bland annat för skipass, liftar - och inte minst för att snöläggningen ska fungera bra. IT System Dalarna ligger bakom att vi kunnat leverera bandbredd till dataspelslägret Stugan där några av världens bästa dataspelsutvecklare samlas under sju veckor (!) för att utveckla nya spel. Senast var det deltagare från 16 olika länder - och de häpnar över vår fina uppkoppling!

 

Det är viktigt att kunna transportera sig smidigt och miljövänligt. Vi valde Renault och Rolf Ericsson Bil för att köra miljövänliga fina bilar. Ni ser dem runt om i anläggningen och under fina vinterdagar kan ni träffa våra bilkompisar i backen och testköra bilarna. 

 

På Scandic Lugnet kan Bjursås gäster bo bra mitt i Faluns aktivitetsnav - Lugnet. Stort hotell med alla bekvämligheter såsom pool, gym och bowling. Superbra! Skipass hämtar du i receptionen.