Boende & tomter

- egen härd är guld värd i Bjursås!

Bara 20 mil från Mälardalen finns möjlighet att skapa en egen plats för kvalitetstid – både återhämtning och aktivitet. Bjursås är för många sinnebilden av Dalarna med den vackra byn, berg och dalar, sjöar och fäbodar. Samtidigt är här fullt med aktiviteter året runt. Men utan att det stör de vackra vyerna eller den porlande bäcken i området.

Några saker vi ofta får höra är:

- Närheten till exempelvis Mälardalen, men ändå lugnet, vyerna och luften. Kort väg men stort miljöombyte.

- Aktivitetsutbudet i Bjursås och närområdet - året runt. Det är inte många platser i Sverige som kombinerar en så lummig och grönskande sommar med så snörikt och stabilt vinterväder. I närområdet finns dessutom massor att göra; oavsett om man vill ha aktiviteter, sommarland, kultur så finns ett överflöd inom ca en timmes bilresa. Det är verkligen Dalarnas hjärta.

- Många frågar oss om möjligheten att jobba hemifrån, fast i Bjursås. Med uppkoppling och närhet med både bil/tåg finns alla möjligheter - och vi ser även att gäster/stugägare nyttjar det allt mer.

- Det stora intresset för att komma till Bjursås året runt ger fina möjligheter till hyresintäkt. Ser vi till de objekt vi hyr ut i så är det i många fall i det närmaste självfinansierande. Så det kan faktiskt vara guld värt även ur det perspektivet.

 

Nedan listar vi de aktuella projekten just nu och det finns även en intresseanmälan. I anmälan finns även mer information om förmåner etc att äga boende eller tomt i Bjursås.

Tveka i övrigt inte att höra av er. Vi är ett gäng med stort hjärta för anläggningen och byggden - vi hjälper gärna till och besvarar era frågor!

Aktuella projekt

Brf Berg & Sjö 1

16 st bostadsrättslägenheter mittemellan fyrstolsliften och badstranden. Endast ett fåtal kvar!
Försäljningen hanteras genom Joakim Folkesson, Svensk Fastighetsförmedling. Läs mer hos mäklaren och se prospekt genom att klicka HÄR

 

Skogsgläntan

Fritidsboende med backarna och sommaraktiviteterna runt knuten. Prisvärda och nyckelfärdiga stugor med kamin, 50-60 kvm stora med två sovrum. Som tillval bland annat bastu och badtunna. Inflyttning till hösten! Med förmedlingsavtal kan boendet bli självfinansierat. I samarbete med Rullebo AB. Anmäl intresse nedan.

 

Baggbo Mitt

Bygg nytt mitt i anläggningen med utsikt mot fäboden! Tomter och nyproducerade hus med backar och vandrings-leder utanför dörren. Planerad byggstart våren 2023. Anmäl intresse nedan för att säkra plats och planera i god tid. I samarbete med Bjursås Fritidstomter AB.

 

Intresseanmälan och mer information

Klicka HÄR för att anmäla intresse och se mer information om att vara stugägare i Bjursås.