Bjursås just nu

Restaurang

Restauranger

På Värdshuset serveras vällagad klassisk husman och ett par kvällar i veckan dukar vi fram för a'la carte i mysig miljö. Vår gulasch har vi själva utropat till skidsveriges godaste - och än har ingen opponerat sig. : ) Det finns alltid minst ett vegetariskt alternativ och självklart har vi även barnanpassade rätter.


Värdshuset.

I Brasseriet serverar vi lite snabbare rätter, men det ska fortfarande vara både god och bra mat. Det är tex hamburgare och pasta, men vi är noga med att råvarorna är bra och att det även finns alternativ med mer fiber... Självklart hittar du vegetariska alternativ även här. Här har vi även vår super-kaffemaskin, så är det någonstans vi hoppas och tror att du tycker cappuccino'n är riktigt god så är det i Brasseriets soffhörna.


Brasseriet.

Värdshuset har öppet fredag till söndag veckorna 2-6 och veckorna 10-15. För bordsbokning i Värdshuset ring 070-521 41 48. För Värdshusets a'la carte-/pizza-kvällar och afterski, se kalendern. Brasseriet är öppet alla dagar och samma tider som liftarna är öppna. 

  
Viltgryta med rårörda lingon och pizzor på bra råvaror är två favoriter på Värdshuset.

I bägge restaurangerna har vi stående menyer - men vi lägger ofta till (och ibland drar ifrån) på plats, så kom och titta vad som bjuds just idag! 

 

Kontakta oss

Bjursås SkiCenter och Camping AB
Björsbergsvägen 65, Box 43
790 21 Bjursås

OM OSS
SÖK ARBETE
NYHETSBREV

Hitta till oss

INFO@BJURSAS.COM

Tel:
023-77 41 77

Våra partners

Till Facebook Till Instagram