Bjursås just nu
1 2 3

SUPERAVSLUTNING!

Kom och njut säsongens soligaste dagar med oss! Tvåsiffrigt antal backar öppna, aktiviteter för stora och små, utförsäljning shopen, vårväder.

Känslan att åka skidor ett par timmar och sen efter afterskin plocka tussilago är svårslagen! 

Nu har vi superpris på sista-minuten bokningar inför påsk. 50% på kvarvarande logi.

Hoppas vi ses!

 

ERBJUDANDE

ENERGI OCH GEMENSKAP

Konferens i Bjursås. Produktivt i bra lokaler och energigivande i backe och relax! Vi skräddarsyr ett svårslaget paket efter era önskemål.

 

GRUPP-BOKNING

BÄSTA GRUPPRESAN!

Kom upp för en eller ett par härliga dagar i fjällen. Här finns något för alla – förutom skidåkning så finns stort utbud av utomhusaktiviteter! Vi vågar dessutom lova att kostnaden för gruppen blir lägst i Bjursås.

 

eller ring oss på
023-77 41 77

 

 

Boka nu!

 

Välj din vecka

Vecka 15

 

Påskvecka! Det är ju riktigt sen påsk i år, så vi vågar inte lova hur backarna kommer hålla ihop. Det avgör ytterst vädergudarna. Men, vi lovar att göra vad vi kan.

Liftarna är öppna 9.30 - 15.30 lång fredag, påskafton lördag, påskdagen söndag.
Kommer du utklädd till påskkärring på påskafton får du gratis skipass för dagen. 

Skidshopen öppen 9.15 - 15.45 om liftarna är öppna. Kom förbi så hjälper vi dig både med utrustning och skipass. Här hittar du även våra fina Bjursås-kläder och första-hjälp om blodsockret dippar (godis).

Skidskolan har tvådagars-grupper lördag - söndag. Kom ihåg att föranmäla - är det många delar vi upp på flera grupper och vice versa. Möjligheter finns även till privatlektioner, främst på eftermiddagarna, dessa måste förbokas!

Brasseriet öppnar med nybakta bullar lagom till liftarna rullar igång och håller sen öppet så länge liftarna är öppna. Långfredag är det after ski mellan 15-17 och Täljstensafton 18.30 - 21.00 i Bäverhyddans Värdshus, bordsbokning. Påskafton håller värdshuset öppet på kvällen, mer information kommer.  

Till helgen kommer Bjurre på besök och då vill han såklart först och främst ut och hälsa på barnen. Är de riktigt snälla brukar det bli godisregn på lördageftermiddag - och är det påsk blir det såklart något extra..!

Relaxen är öppen fredag och lördag kl 15 - 19.30. Obligatorisk förbokning av relaxen (Nytt säsongen 2016/2017). Då familjerelaxen är mycket populär tar från denna säsong alltid förbokning på tider i god tid innan er vistelse. För att inte det skall bli trångt har vi max 25 platser per pass samtidigt, inkl barn.
Förutom förbokning så är den möjlig att boka i tvåtimmars-omgångar alla dagar.


Vi lägger kontinuerlig till roliga saker vartefter vi närmar oss säsong! Justeringar kan även ske för att något utgår. Senaste information finns alltid att få på plats i skidshopen och receptionen - eller genom att slå en signal på 023 - 77 41 77.

 

Väder och backar

Vädret

 
 

Backar och skidspår

Backar: (av 21)
21 st
Liftar: (av 8)
7 st
Uppdaterat: 2017-03-10 02:10:38


Öppettider v.16-24
Reception: mån-fre 9-16 
Måndag 1:a Maj har vi stängt

Öppettider från 22/12-16 till 2/4-17
Backarna är stängd för säsongen
 

 


 

 

WEBKAMERA & JUST NU

Kontakta oss

Bjursås SkiCenter och Camping AB
Björsbergsvägen 65, Box 43
790 21 Bjursås

OM OSS
SÖK ARBETE
NYHETSBREV

Hitta till oss

INFO@BJURSAS.COM

Tel:
023-77 41 77

Våra partners

Till Facebook Till Instagram