Grannar

Vi hoppas att Bjursås Skicenter ska göra tillvaron lite roligare och ge kvalitetstid - inte minst för våra grannar! Många grannar jobbar eller har jobbat hos oss. Många spenderar mycket av sin fritid i anläggningen, året runt.

Vi samarbetar mycket med lokala klubbar, skolor och företag. Det tycker vi är jätteroligt! Våra samarbeten kan ni läsa mer om genom att klicka Kompisar i menyn till vänster eller här.

Har du några funderingar, kom gärna förbi eller slå oss en signal!
 

KOMMUNKORT 18/19
Kommunkortet har blivit en succé! Så roligt - själva tanken är ju att göra det extra lätt för våra grannar (gäller för alla som bor i Falun och grannkommunerna Rättvik, Leksand, Gagnef och Borlänge) att komma ut i backen. Vi hoppas helt enkelt att kommunkortet ska ge extra kvalitetstid och härliga stunder utomhus tillsammans! 

Priser
Vi har sänkt priserna maximalt, helt enkelt för att göra det lätt för så många som möjligt att få extra kvalitetstid på vintern. 

Familjekort från 3.300 kr*
Kommunkort vuxen (from 16 år)  1.650 kr
Kommunkort ungdom & senior (8-15 år / from 65 år)  1.350 kr

Kom ihåg att skipassen måste köpas senast den 23/12. För familjekort ska det vara hemmavarande barn (dvs de ska inte ha flyttat hemifrån). Korten är personliga, därför måste alla vara med och hämta ut sina kort (så att vi kan ta foto) innan första användning.

Det ingår även två dagars skidåkning i Källviksbacken när ni köper säsongskortet i Bjursås. Se information längre ner på sidan.


Det är enkelt att köpa kommunkortet
Att förköpa kort är ett tips om tomten ska komma med kortet! Om ni förköper som julklapp kan vi såklart hjälpa till att skriva ut ”presentkort” (kan även mejlas).


Förköpa kort
Intersport Falun   Åk upp till butiken så hjälper de er att förköpa kortet där. Passa även på att handla andra fina hjulklappar hos Intersport när ni väl är där!

SWISH   Förköp enkelt på Swish. Räkna ihop totalsumman för de skipass ni önskar. För över summan till swish-nr 1234 81 81 18 och skriv i meddelandet: Namn och personnummer på kontaktperson, antal vuxenkort, antal ungdomskort. Tex: Stina Larsson, 800101-1010, 2v, 1u.

Uthämtning av förköpta kort: Ha gärna med något som styrker förköpet (kvitto, utskrift/bild av överföringen) när ni kommer, då går det smidigare i kassan. Legitimation måste tas med. Kom ihåg att alla som ska ha skipass'en måste vara med när ni hämtar ut korten (så att vi kan ta foto). OBS! Korten måste hämtas ut i vår reception på norra sidan av anläggninen. 


Köpa på plats  
Kom förbi oss i receptionen. Antingen så köper ni på plats som vanligt eller så kan man antingen komma själv och göra ett förköp på plats (då ställer vi ut presentkort så måste alla sen vara med när ni ska hämta ut skipassen så att vi kan ta foto).

 

Samarbete med Källviksbacken  -  mer skidåkning i Falun! 
Faluns två största skidanläggningar, Bjursås Skicenter och Källviksbacken, samarbetar för att skapa möjlighet till ännu bättre skidåkning i Falun!

Det gör bland annat att respektive anläggnings säsongskort även ger rätt att åka två dagar i den andra anläggningen.

Om du köper säsongskort i t.ex. Källviksbacken så kan detta alltså användas för att åka två dagar i Bjursås, och tvärtom. Fridagarna ska utnyttjas under säsongskortets ordinarie giltighetstid och du visar helt enkelt upp ditt säsongskort för att kvittera ut dagskort i den andra anläggningen. Erbjudandet är personligt, du kan alltså inte ge bort skiddagarna, och du ska kunna styrka att det är ditt skipass. Ev. kostnader för keycard, armbindel etc tillkommer i den andra anläggningen om du inte redan har detta.


______________
* I grundpriset ingår åkning för två vuxna och barn under 8 år. För varje äldre hemmavarande barn lägger man sedan på 800 kr (8-15 år) respektive 1.200 kr (from 16 år). Prisexempel, en familj med tre hemmavarande barn i åldrarna 7, 12, 17 år betalar: 3.300 (föräldrar) + 0 (7 åring) + 800 (12 åring) + 1.200 (16 åring) = 5.300 kr.