Bästa skolresan

Nära, prisvärt - men viktigast av allt är att vi har ett brett aktivitetsutbud så alla kan njuta av en vinterdag på sitt sätt!


SKOLDAG   Det är nog närmare och smidigare än du tror. Ca 20 mil från Mälardalen. Vi hjälper er med föranmälningar och att ta betalt.

Väl på plats så välkomnas ni och har sen ett ovanligt brett vinterutbud att välja på. Förutom 21 pister utförsåkning finns även till exempel längdspår, isbana (med möjlighet att låna spark), isfiske och vackra omgivningar för promenad eller spark. Här kan alla i gruppen ha en härlig vinterdag på sitt sätt.

En skiduthyrning med förbokning finns, så det går smidigt vid ut- och inlämning av utrustningen. Då liftsystemet är så pass stort slukar det många skidåkare så köer blir det sällan. Det finns goda möjligheter till ledarledda aktiviteter, så har ni många som vill prova en ny aktivitet hjälper vi gärna till.

Lunch äter ni i någon av våra restauranger eller i värmestugan. Vi har gott om förvaringsmöjligheter och plats för ombyte.

RESA MED ÖVERNATTNING   Vi har även många som kommer till oss i flera dagar. Med boende i vår stugby och närhet till massa aktiviteter finns alla möjligheter för en lyckad skolresa.

I Bäverhyddans Värdshus som ligger bredvid stugbyn kan ni förboka frukost, lunch och middag. Här är även disko poppis att anordna för klassen. En trappa ner finns familjerelaxen med bubbelpool och bassäng som ni kan ha för er själva. 

Vi kan även hjälpa er att stärka klasskassan - hör av er så berättar vi mer.

Slå oss en signal så hjälper vi er att planera en oförglömlig dalaresa med klassen!

Kontakta oss på 023-77 41 77 eller maila grupp@bjursas.com