Kom upp över dagen - hela mysfaktorn bara 20 mil från Mälardalen!

Bjursås ligger nära - men trots att vi ligger så nära får vi ofta höra att vi är en av Sveriges mysigaste skidanläggningar. Fin skidåkning utför och på längden. Betagande vyer och lugn & ro. Ändå är det nära att åka och bra vägar hela sträckan.

 


Klicka på bilden för större format.

Tyvärr Inställd den 25 februari pga för få anmälningar. Vi har 13 nedfarter öppna!

 

Skidbuss  Hoppa på bussen och åk hela vägen till Bjursås! Tillsammans med duktiga bussbolag arrangeras dagsresor från Mälardalen. Se nedan för vinterns avgångar och priser. Klicka här för att boka! 

 

Med egen bil  Klicka in på Om oss för adressen. Ni kan även söka direkt på Bjursås Skicenter i till exempel Google Maps.

 

Reguljär kollektivtrafik  Vill ni åka tåg eller buss finns flera möjligheter. Det går direkttåg från Mälardalen, sen är det buss eller taxi sista biten. Kontakta oss om ni vill ha hjälp att planera.


 

Välkommen upp för vinterns bästa dag!

 

Välj din vecka

Vecka 15

FÖRÄNDRINGAR MED ANLEDNING AV CORONA-KRISEN

Då vi nu ser att branschkollegor stänger för påsk är beslutet lätt för oss: Bjursås kommer att hålla stängt från och med vecka 15. Våra sista öppetdagar för vintern blir därmed helgen 4-5/4.

Bjursås har vidtagit en mängd åtgärder med anledning av Corona-krisen. Förutom förstärkta hygienrutiner och att skapa möjlighet att besöka oss utan att vara inomhus (förutom för ev toalettbesök) så har Bjursås:

- Från början av krisen låtit gäster boka om sin vistelse, oavsett anledning.

- Minskat våra öppettider: Stängt måndag-fredag vecka 13 och 14. Meddelat att vi kan komma att ha stängt i påsk beroende på krisens utveckling.

- Skapat möjlighet till hemkörning av matvaror och restaurangmat.

- Stängt vår relax med bassänger och storbastu.

 

____________________________________
Vi lägger kontinuerlig till saker vartefter vi närmar oss den aktuella veckan. Vi måste även reservera oss för justeringar och felskrivningar. Information finns även att få på plats i skidshopen och receptionen - eller genom att slå en signal på 023 - 77 41 77.