Ut & njut-veckor

Extra lätt och extra bra priser. Tjohoo för både liten och stor!

Nu gör vi det ännu lättare och mer prisvärt att få kvalitetstid med nära och kära. Boka en kortvecka (ankomst söndag och avresa torsdag) så har ni ett helt smörgåsbord av erbjudanden att välja på. Ut & njut-veckorna löper söndag-torsdag under vecka 2-6 och 10-11, det vill säga under perioden sönd 5/1 till torsd 6/2 samt sönd 8/3 till torsd 19/3.

Vi kan slå ett extra slag för Lunchpaket. Med lunchpaket får alla en ordentlig påfyllning av energidepåerna och lunchstunden blir avkoppling för alla. Bästa starten på en mysig eftermiddag!

Ut & njut-erbjudanden: 

- 50% rabatt på slutstäd. Lugnt och avkopplande avslut för alla i sällskapet.

- Specialpris på lunchpaket för hela sällskapet: Med våra lunchpaket äter ni tre luncher i backen måndag - onsdag till förmånligt pris. Under Ut & njut-veckorna kryddar vi ännu mer: För varje vuxen som köper lunchpaket så får ett barn köpa till ett lunchpaket för 5 kr/år (tex 50 kr för en 10-åring). Är ni fler barn än vuxna? Inga problem, då köper ni bara till extra lunchpaket till specialpris; 15 kr/år för alla tre dagarna (tex 150 kr för att köpa till för en 10-åring).*
- Kostnadsfritt skipass för alla barn i sällskapet under 10 år.**

- Kostnadsfri gruppskidskola för alla barn i sällskapet under 10 år. Gruppskidskolan är från 5 år.**

Paketet är bokningsbart på webben; när ni väljer stuga söndag - torsdag någon av Ut & njut-veckorna så ligger dessa erbjudanden som tillval. Klicka här för att se vilka stugor som är lediga.

Välkomna!

________
* I lunchpaketet ingår tre bufféluncher på Brasserie Bju' Inn. Ordinarie pris vuxen 300 kr. Vuxen från och med 13 år.
** För kostnadsfritt skipass och skidskola fordras att minst en vuxen i sällskapet köper skipass för hela perioden och att alla barn har ett fungerande keycard för att ladda sitt gratis-skipass på. I bokningsmailet finns länkar där ni kan boka skipass, skidskola och skidhyra online