Fira nyår i Bjursås

När julstressen är över och det nya året nalkas. Då är det skönt att komma ut och vara aktiv. Liftarna går för fullt och restaurangerna är redo att fira in det nya året. Sjön Bjursen vid foten av anläggningen är en populär plats för att beskåda tolvslaget.

Förutom fin skidåkning så erbjuds detta

> 50% rabatt från och med andra stugan om ni bokar flera. Vi vill att ni ska kunna fira in det nya året med nära och kära men bo på säkert avstånd.  

> Nyårs supé i Bäverhyddans värdshus. Menyn. Två sittningar. Kl. 18 och 21. Boka bord nu så missar ni inte er chans till en fantastisk supé. 

> Vill ni hellre avnjuta er nyårsmiddag i stugan eller husvagnen. Då kan ni beställa Dössbergets nyårsplanka för avhämtning på Bäverhyddans Värdshus. Beställ här senast 27/12. 

> Bjurre slalomtävling Nyårs special i Bjurre backen. 13.00 på Nyårsafton. Alla kan vara med. Alla kan vinna. 

> Topptursmorgon. Nyårsafton. Åk skidor innan liftarna öppnar. Föranmälning krävs. Läs mer om topptursmorgon här

Utöver våra nyårsaktiviteter finns våra ordinarie aktiviteter som t ex Skidskola , Skoter ,  Längdskidåkning och Relaxen

Totalt sett hoppas vi ni får mysig och trevlig upplevelse med mycket kvalitétstid tillsammans. 

Välkomna till Bjursås till Nyår! 

Boka tryggt. Vi har sedan pandemin började tillämpat generösa om- och avbokningsregler. När ni bokar vinter 20/21 bjuder vi på utökat avbeställningsskydd (värde 395kr) och tillämpar detta även vid blotta misstanken om smitta. 

Vi förbehåller oss rätten att ställa in aktiviteter pga coronaanpassningar.