Bjursås Outdoor Jump Park med Freedrop

Utmana dig själv! Hoppa, studsa och landa säkert!

I sommar öppnar vi Bjursås Outdoor Jump Park. Hoppa från höga hopptorn ner i stora airbags eller studsa loss på trampolinerna. Adrenalinfyllt och kul för stora och små. Hoppområdet ligger mitt i anläggningen nära till värdshus, stugor, campingplats och övriga aktiviteter.

Freedrop i airbag – Fritt fall med säker landning

Vågar du? Klättra upp i hopptornet, ta språnget och slänga dig ut. Känslan av fritt fall är fantastisk!

Att dessutom veta att du landar mjukt och säkert i en stor BagJump airbag gör det hela så mycket bättre. Det finns olika hopphöjder för olika färdighetsnivåer och åldersgrupper så du kan få det exakt så spännande som du vill. Freedrop är en adrenalinfylld aktivitet för hela familjen.

Våra airbags från BagJump är mjuka och säkra för hopp från upp till 10 meter. Det är samma typ av airbags som används av stuntmän inom filmindustrin där proffsen hoppar från upp till 65 meters höjd! Här ser du BagJumps egna film av hur det kan se ut. 

Freedrop Bjurss Berg & Sj

Trampoliner

Här kan du studsa, hoppa och leka på trampolinerna och även hoppa så du landar ut på airbag. Så ta sats och testa det där hoppet som du egentligen inte vågar. Här är det spänning på hög nivå och mjuka landningar som gäller!

Bjursås Outdoor Jump Park beräknas stå färdig lagom till semestern börjar i juli.

 

Välj din vecka.

Just nu i kalendern

Slå oss en signal på 023-77 41 77 så berättar vi mer