Bjursås Free drop

Utmana dig själv och flyg fritt mellan berg & sjö! Hoppa från upp till 8 meter och landa i gigantiska luftkuddar. Stora och små hoppar, studsar och landar säkert!

Hoppa från upp till 8 meter höga hopptorn ner i stora airbags eller studsa loss på trampolinerna. Adrenalinfyllt och kul för stora och små. Hoppområdet ligger mitt i anläggningen nära till värdshus, stugor, campingplats och övriga aktiviteter.

Free drop är öppen t o m 14 augusti. 

Vecka 31 hoppar ni 2 st till priset av 1. Boka online för 1 person. Hämta sedan ut 2 Free drop pass i receptionen. Obligatorisk förbokning då det är begränsat med platser på varje hopptid. 

Klicka här för mer information och biljettköp. 

Hur går det till? 
Du ska vara minst 8 år och ha målsmans tillåtelse. 
För att hoppa behöver du ett Free drop pass. Det köps online eller i receptionen. 
Pris 179 kr/person och pass.  
Förmiddagspass kl. 10-12. Eftermiddagspass kl. 14-16.
Innan du hoppar första gången ska du genomgå en obligatoriskt säkerhetsgenomgång. Efter säkerhetsgenomgången får ni ett intyg på genomförd säkerhetsgenomgång som ni visar nästkommande gånger ni ska hoppa i Free drop. 
Säkerhetsgenomgångar sker kl. 10 och 14. 
Free drop passen är aktiva den tiden ni köper för. Ett Keycard används för att komma in i parken. Det går bra att använda samma som på vintern om ni har ett sådant. Laddas på online. Har ni inget Keycard hämtar ni ut Free drop passet i reception med uppvisning av kvitto på köp. 
Varje pass har begränsat antal platser för att minimera köer. 
Läs säkerhetsintstruktionerna här 

*Vi förbehåller oss rätten att stänga Free drop vid dåligt väder. Förköpta Free drop pass är då giltiga vid annat tillfälle.  
 

Freedrop i airbag – Fritt fall med säker landning

Vågar du? Klättra upp i hopptornet, ta språnget och slänga dig ut. Känslan av fritt fall är fantastisk!

Att dessutom veta att du landar mjukt och säkert i en stor BagJump airbag gör det hela så mycket bättre. Det finns olika hopphöjder för olika färdighetsnivåer och åldersgrupper så du kan få det exakt så spännande som du vill. Freedrop är en adrenalinfylld aktivitet för hela familjen.

Våra airbags från BagJump är mjuka och säkra för hopp från upp till 10 meter. Det är samma typ av airbags som används av stuntmän inom filmindustrin där proffsen hoppar från upp till 65 meters höjd! Här ser du BagJumps egna film av hur det kan se ut. 

Freedrop Bjurss Berg & Sj

Trampoliner

Här kan du studsa, hoppa och leka på trampolinerna och även hoppa så du landar ut på airbag. Så ta sats och testa det där hoppet som du egentligen inte vågar. Här är det spänning på hög nivå och mjuka landningar som gäller!
För de mindre barnen har vi trampolin/studsmatta intill parken. (kostnadsfritt) 

 

Välj din vecka.

Händer i Bjursås vecka 49


Nu närmar det sig premiärhelg. 17 december närmare bestämt. 
Snöläggningen är i full gång och det produceras bra med snö. 

❤️-ligt välkomna till säsongen 22/23! 

Passa på att boka din vintervistelse nu för bästa pris. Se alla erbjudanden på www.bjursas.com/vinter/erbjudande/

Erbjudanden
Ta del av alla våra erbjudanden här
T ex kan ni fynda säsongskort fram till 23 december. 

Liftkort
Undvik köer. Köp ditt liftkort online

Vi lägger kontinuerlig till roliga saker vartefter vi närmar oss säsong! Justeringar kan även ske för att något utgår. Senaste information finns alltid att få på plats i skidshopen och receptionen - eller genom att slå en signal på 023 - 77 41 77.