Aktiviteter

Det finns mycket att göra i Bjursås på sommaren. Lägger man dessutom till allt som finns inom 45 minuter med bil erbjuder området en uppsjö aktiviteter och sevärdheter.

Vandring / trail
Knyt på dig vandringskängorna eller trailstkorna och bege er ut på någon av våra fina vandringsleder. Vi har till exempel Vildmarksleden - upp till 32 km vandring i vacker natur kantat med sevärdheter, utsiktsplatser, raststugor med mera.  Vi har kartor och massor med tips på stigar och råd på vägen.

Cykel
Eller smörj kedjan och ge er ut på en MTB-tur i de vackra dalaskogarna. Vi är medlemmar i Biking Dalarna med sju stycken väl uppmärkta och svårighets-graderade leder. Det är fantastisk cykling som lämpar sig väl för både nybörjare och vana cyklister. Fina stigar som går i vacker terräng med fäbodar, utsiktsplatser med mera. Vi har totalt sju cykelleder som utgår från cykelcentralen. Vid cykelcentralen har vi även teknikbana och kort-leder för uppvärmning eller ett extravarv. Har du ingen egen cykel med dig så har vi fina cyklar att hyra.
För att läsa mer om våra cykelleder, klicka HÄR.

Kanoter/SUP/båt
Vill ni ge er ut på vattnet finns möjlighet att hyra kanoter, SUP-bräda och roddbåt, självklart med tillhörande flytvästar. Det är fint fisHyr en kanot hos oss och ta med fiskespöet eller en termos med kaffe för en lugn stund på sjön?

Fiske
Det är ädelfisk i sjön Bjursen som ligger intill anläggningen - i bäcken som rinner genon anläggningen går de även upp och leker. Precis intill anläggningen finns put-n-take. I området finns fantastiskt fiske - är förhållandena rätt är det mycket flugfiskare i området.

Minigolf / boule / volleyboll
I anläggningen har vi banor och utrustning finns att hyra - så det är bara att utmana vänner och familj!Varmt välkomna!

Välj din vecka

Händer i Bjursås

Nu är det snart dags för säsongsöppning. 18 december öppnar startar vi liftarna. Vi firar öppningen med 50% på dagskortet på öppningsdagen, fredag.
I shopen är det fyndläge, vi sätter ner utvalda varor med 30-60%. Unna dig ett avbrott i julstressen. Välkomna!

Fler erbjudanden
Ta del av alla våra erbjudanden här
T ex kan ni fynda säsongskort fram till 23 december. 

Liftkort
Undvik köer. Köp ditt liftkort online

Vi lägger kontinuerlig till roliga saker vartefter vi närmar oss säsong! Justeringar kan även ske för att något utgår. Senaste information finns alltid att få på plats i skidshopen och receptionen - eller genom att slå en signal på 023 - 77 41 77.