Boka vistelse

Bjursås Berg & Sjö har öppet året runt!
 

VINTERSÄSONG - Boka skidresa till nästa säsong redan nu så blir det bättre priser och mer att välja på!

> Var ute i god tid och boka nästa vinters skidresa redan nu!

> Förbokningserbjudande för dig som bokar innan 1 juli -  förra årets priser på stugor, skipass, familjerelax, hyrutrustning och mycket mera. (Priser som visas i bokningen gäller. Passa på att boka innan prishöjningar.) Boka online eller ring oss på 023-77 41 77.

> Kan ni komma iväg vardagar i januari och mars så boka våra ut & njut-paket, superförmånligt med bl.a. fri skidåkning och skidskola för alla barn under 10 år.

> Camping - Vi har en stor och fin camping med ski-in-ski-out läge. Många väljer att säsongscampa och vi har också ställplatser för kortare besök i vinter. Campingplats bokas via telefon 023-77 41 77 eller klicka på boka.

> Boka säkert med avbeställningsskydd.

 

SOMMARSÄSONG - Naturupplevelser och aktiviteter för hela familjen.

Bjursås Berg & Sjö bjuder på vackra naturupplevelser, aktiviteter för hela familjen och ett rogivande lugn.

Bo i mysiga stugor eller på vår fina campingplatser belägen mellan berg & sjö. Du är lika välkommen att stanna bara en eller ett par nätter som hela semestern.

Natursköna leder för vandring och trail-löpning. Fin cykling på både stigar och på kvalitetssäkrade och svårighetsgraderade Biking Dalarna-leder. 

Allt inom gångavstånd. Sjön Bjursen har fin långgrund badplats och goda fiskeförhållanden. Hyr kanot, SUP-bräda och eller roddbåt hos oss. 

Det finns minigolfbana, bouleplan, lekplats och vacker padelbana utomhus. Vår Freedrop-hopparena öppnar igen till sommaren.

Värdshuset Bäverhyddan ligger centralt i anläggningen och har öppet från midsommar och framåt för lunch och middag. Här finnns också fika, glass och annat bra att ha på semestern. Det finns också flera grill- och rastplaster på området och utmed vandringsleder. Vill ni göra det enkelt? Beställ ett grill- eller matpaket av oss.

I Bjursås by några km bort finns välsorterad Coop-butik, kvällsöppen Frendo-butik och pizzeria. I byn hittar du okcså aktivitetsgården och restaurangen Dössberget med museum, lite djurpark med traditionella gårdsdjur, handelsbod, lekplats, restaurang med mera. I närområdet finns en uppsjö av aktiviteter både för den kulturintresserade och aktiva.

Välkomna till Bjursås Berg & Sjö!