Bjursås just nu

Grannar

Grannar

Vi hoppas att Bjursås Skicenter ska göra tillvaron lite roligare och bättre för våra grannar. Många jobbar eller har jobbat hos oss. Många spenderar mycket av sin fritid i anläggningen - året runt. Vi samarbetar mycket med lokala klubbar och företag. Det tycker vi är jätteroligt! 

Har du några funderingar, kom gärna förbi eller slå oss en signal!

Kommunkort 16/17
Vi hoppas att kommunkortet (som både gäller Falun och grannkommunerna Rättvik, Leksand, Borlänge) ska ge extra kvalitetstid och härliga stunder utomhus i vinter. Här är annonsen från Bjursås-tidningen i november.

I år ingår även två dagars skidåkning i Källviksbacken när ni köper säsongskortet i Bjursås! Se information längre ner på sidan.

Det är enkelt att köpa kommunkortet
Att förköpa kort är ett tips om tomten ska komma med kortet! Om ni förköper som julklapp kan vi såklart hjälpa till att skriva ut ”presentkort” (kan även mejlas).

Tre sätt att köpa kommunkortet:
Köpa på plats   Kom förbi oss i receptionen. Antingen som förköp eller genom att ta med alla som ska ha kort så att vi kan ta foto. Har du tur står kaffet på. : )
Bankgiro   Förköp genom att sätta in på BG 5051-6269. Uppge bara namn, åldrar och antal kort av respektive kategori.
SWISH   Förköp genom att föra över till swish 1234 81 81 18. Uppge bara namn, åldrar och antal kort av respektive kategori.

Förköpta kort: Kom ihåg att alla som ska ha skipass'en måste vara med när ni hämtar ut korten (så att vi kan ta foto). Ha gärna med något som styrker förköpet (kvitto, utskrift/bild av överföringen) när ni kommer, då går det smidigare i kassan. Legitimation måste tas med.

Kom även ihåg att: Skipassen måste köpas senast 13/12. För familjekort ska det vara hemmavarande barn (dvs de ska inte ha flyttat hemifrån). Korten är personliga, därför måste alla vara med och hämta ut sina kort (så att vi kan ta foto) innan första användning.

Samarbete med Källviksbaken  -  Mer skidåkning i Falun! 
I vinter lanserar Faluns två största skidanläggningar, Bjursås Skicenter och Källviksbacken, ett gemensamt initiativ för att skapa möjlighet till ännu bättre skidåkning i Falun!

Respektive anläggnings säsongskort kommer att ge rätt att åka två dagar i den andra anläggningen*. I vinter får man alltså två extra skiddagar på köpet - och dessutom valfrihet att testa mer av den fina skidåkning vi har i kommunen.

- Det här tycker vi är jätteroligt. Vi bor i en kommun med fantastiska möjligheter till skidåkning och uteliv, att vi då hjälps åt för att ge våra gäster ännu större möjlighet att ta del av den hoppas vi kommer skapa mer skidåkning och på sikt fler skidåkare.

Välkomna!

Thomas                   Per            
Källviksbacken       Bjursås 

*Lite mer om upplägget: Om du köper säsongskort i t.ex. Källviksbacken så kan detta alltså användas för att åka två dagar i Bjursås, och tvärtom. Fridagarna ska utnyttjas under säsongskortets ordinarie giltighetstid och du visar helt enkelt upp ditt säsongskort för att kvittera ut dagskort i den andra anläggningen. Erbjudandet är personligt, du kan alltså inte ge bort skiddagarna, och du ska kunna styrka att det är ditt skipass. Ev. kostnader för keycard, armbindel etc tillkommer i de andra anläggningarna om du inte redan har detta.

 

Kontakta oss

Bjursås SkiCenter och Camping AB
Björsbergsvägen 65, Box 43
790 21 Bjursås

OM OSS
SÖK ARBETE
NYHETSBREV

Hitta till oss

INFO@BJURSAS.COM

Tel:
023-77 41 77

Våra partners

Till Facebook Till Instagram