Just nu   Om oss  
Följ oss på:FacebookInstagram

Kalendern veckan 52

Vecka 52

Nyårsveckan! Vi firar in året tillsammans, inte minst med härliga utedagar i vackra omgivningar, men även med en trevlig nyårsbuffé.    ...och kanske skjuter av en och annan raket tillsammans?! (Se mer om raketer längst ner.)

Liftarna är öppna 9.30 - 15.30 alla dagar. Tisdag och torsdag tänder vi marschallerna på parkeringen och lamporna i backen - kvällsåkning 18.30-20.30 i södra området. 

Receptionen öppen dagligen 9.00 - 17.00

Skidshopen öppen 9.00 - 16.00, kom förbi så hjälper vi dig både med utrustning och skipass. Här hittar du även våra fina Bjursås-kläder och första-hjälp om blodsockret dippar (godis).

Skidskolan har tvådagars-grupper måndag - tisdag samt fredag - lördag. Kom ihåg att föranmäla. Möjligheter finns även till privatlektioner, främst på eftermiddagarna, dessa måste förbokas!

Brasseriet öppnar med nybakta bullar en halvtimme innan liftarna rullar igång och håller sen öppet en halvtimme efter att liftarna stängt. Lunchtid serverar vi här en buffé med både dagens lunch och även stående favoriter. 
Veckans husman i Brasseriet
Torsdag: Panerad spätta med remouladsås, citron och kokt popatis.
Fredag: Kotlettrad med BBQ-sås, cole slaw och rostad potatis.
Lördag: Kycklinggryta med curry och paprika serveras med ris.
Söndag: Ugnsbakas lax med skagensås och kokt potatis

Värdshuset öppnar till lunch fredag, lördag och söndag.
Förutom vår supergulasch - efter noggrant testande har vi själva utnämnt den till skidsveriges godaste : )  - så serverar vi våfflor och goda mackor.
Fredag och lördag kvällar serverar vi god och vällagad buffé i Värdshuset.
Håll även utkik efter temakvällar, Tälgsten är stalltipset - brukar vara uppskattat!
Juldagen serveras julinspirerad lunchbuffé mellan 12-14
After ski mellan kl. 15-17 med Putte
Middagsbuffé mellan 18-21 (boka bord)
Annandag jul öppet som vanligt med våfflor, soppa och fika från kl. 9,30
Middagsbuffé mellan 18-21 (boka bord)                                               

Onsdag den 27 December serverar vi Middagsbuffé 18-21(boka bord)
Lördag den 30 december after ski i Värdshuset mellan 15-17 med IMG
Nyårsafton öppet som vanligt under dagen, till kvällen dukas det upp en 3-rätters buffé (återkommer med tid och pris) anmäl gärna intresse så går planeringen fortare!

På onsdag och lördag kl.14 kommer Bjurre på besök vid Poma liften (ovanför värmestugan södra området) och hälsar på alla barnen. Har man tur så bjuder Bjurre på godis!

Alla är hjärtligt välkomna att deltaga i BJURRES BARNSKIDTÄVLING kl 13.00 nu på lördag i Bjurrebacken i södra området. Anmälan sker i Bjurrebacken vid tävlingen. En lätt slalomtävling sk differensslalom där det gäller att åka på så lika tid som möjligt och minsta tidsskillnaden vilket gör att alla kan vara med oavsett hur duktig man är. Tävlingen kommer genomföras varje lördag samma tid under hela säsongen så missar ni en så finns fler chanser att vara med. Välkomna!

Relaxen är öppen måndag, onsdag, lördag och söndag. Tider som går att boka är 15-16.45, 17-18.45 och 19-21. Obligatorisk förbokning av relaxen. Då familjerelaxen är mycket populär tar receptionen alltid förbokning på tider i god tid innan er vistelse eller sistaminutenplatser. För att inte det skall bli trångt har vi max 25 platser per pass samtidigt, inkl barn. Förutom förbokning så är den möjlig att boka i tvåtimmars-omgångar alla dagar (bokas minst 1 vecka i förväg).

...och så var det de här med raketer. Det är ju roligt för många, men även mycket jobbigt för vissa (inte minst våra husdjur). Därför är det viktigt att vi skjuter raketer och smäller smällare mellan 22.00 - 00.30 på nyårsafton och att alla raketer avfyras nere vid sjön! (Det senare är viktigt inte minst för brandrisk.) Ha det så kul men kom i håg att visa hänsyn!

Vi lägger kontinuerlig till roliga saker vartefter vi närmar oss säsong! Justeringar kan även ske för att något utgår. Senaste information finns alltid att få på plats i skidshopen och receptionen - eller genom att slå en signal på 023 - 77 41 77.

Kontakta oss

Bjursås SkiCenter och Camping AB
Björsbergsvägen 65, Box 43
790 21 Bjursås

OM OSS
SÖK ARBETE
NYHETSBREV

Hitta till oss

INFO@BJURSAS.COM

Tel:
023-77 41 77

Våra partners

Till Facebook Till Instagram