Bjursås just nu

Kalendern vecka 4

Vecka 4

Liftarna är öppna 9.30 - 15.30 alla dagar. Tisdag och torsdag tänder vi marschallerna på parkeringen och lamporna i backen - kvällsåkning 18.00-20.00 i södra området!

Skidshopen öppen 9.15 - 15.45, kom förbi så hjälper vi dig både med utrustning och skipass. Här hittar du även våra fina Bjursås-kläder och första-hjälp om blodsockret dippar (godis).

Skidskolan har tvådagars-grupper tisdag - onsdag och lördag - söndag. Kom ihåg att föranmäla - är det många delar vi upp på flera grupper och vice versa. Möjligheter finns även till privatlektioner, främst på eftermiddagarna, dessa måste förbokas!

Brasseriet öppnar med nybakta bullar lagom till liftarna rullar igång och håller sen öppet så länge liftarna är öppna. 
Värdshuset öppet fredag-söndag. Förutom vår supergulasch - efter noggrant testande har vi själva utnämnt den till skidsveriges godaste : )  - så har vi stående klassiker och dagens lunch. Fredagar och lördags kvällar har vi a'la cart i Värdshuset. Håll även utkik efter temakvällar, Tälgsten är stalltipset - brukar vara uppskattat!

Aktiviteter lördag 28 januari 
- 11.00 "Alla i bana" Bjursås IK alpint sätter en bana i Knappen/Bjurrebacken som alla får prova gratis!
- 14.00 Bjurre besöker alla barnen utanför värmestugan i Södra området och bjuder på godis
- 15.00 - 17.00 Afterski i Bäverhyddans Värdshus. På scenen Johnny Sörman

Relaxen
Öppen onsdag, fredag och lördag kl 15 - 19.30.  Obligatorisk förbokning av relaxen (Nytt säsongen 2016/2017). Då familjerelaxen är mycket populär tar från denna säsong alltid förbokning på tider i god tid innan er vistelse. För att inte det skall bli trångt har vi max 25 platser per pass samtidigt, inkl barn.
Förutom förbokning så är den möjlig att boka i tvåtimmars-omgångar alla dagar.

Vi lägger kontinuerlig till roliga saker vartefter vi närmar oss säsong! Justeringar kan även ske för att något utgår. Senaste information finns alltid att få på plats i skidshopen och receptionen - eller genom att slå en signal på 023 - 77 41 77.

Kontakta oss

Bjursås SkiCenter och Camping AB
Björsbergsvägen 65, Box 43
790 21 Bjursås

OM OSS
SÖK ARBETE
NYHETSBREV

Hitta till oss

INFO@BJURSAS.COM

Tel:
023-77 41 77

Våra partners

Till Facebook Till Instagram