Just nu   Om oss  
Följ oss på:FacebookInstagram

Kalendern vecka 13

Vecka 13

Påskveckan! 
Fira påsken i Bjursås med vackra omgivningar i vårsolen när snön är som bäst!

Liftarna är öppna 9.30 - 15.30 alla dagar. Tisdag och torsdag är det kvällsåkning 18.00-20.00 i södra området!

Receptionen öppen dagligen 9.00 - 17.00

Skidshopen öppen 9.00 - 16.00, kom förbi så hjälper vi dig både med utrustning och skipass. Här hittar du även våra fina Bjursås-kläder och första-hjälp om blodsockret dippar (godis).

Skidskolan har tvådagars-grupper måndag - tisdag samt fredag - lördag. Kom ihåg att föranmäla! Möjligheter finns även till privatlektioner, dessa måste förbokas!

Mat & fika dagtid
I Brasserie Bju' Inn hittar ni hemlagad lunchbuffé och god fika sju dagar i veckan.

I Värdshuset Bäverhyddan köper ni våfflor, lättare maträtter och fika i lugns värdshusmiljö. Vecka 13 öppet  måndag-söndag.

Afterski & mat kvällstid
I Värdshuset Bäverhyddan är det afterski med Krille tisdag, på långfredag är det afterski med Peter Eriksson, på påskafton spelar Johnny Sörman från kl. 15.00. Övriga dagar spelar vi gamla klassiker och håller öppet om man vill avsluta dagen med en våffla, fika eller öl.

På tisdag serveras Pulled Pork och Pizza meny, på långfredagen är det Täljstensafton, på påskafton serveras en Filebuffé, på påskdagen är det Italiensk buffé och på annandag påsk Pulled Pork och Pizza meny. Från kl. 18.00 dukar vi fram.  Förbokas i receptionen eller i Värdshuset!

 

Våra aktiviteter

Relaxen är öppen måndag, onsdag, fredag och lördag. Tider som går att boka är 15-16.45,17-18.45 . Obligatorisk förbokning av relaxen. Då familjerelaxen är mycket populär tar receptionen alltid förbokning på tider i god tid innan er vistelse eller sistaminutenplatser. För att inte det skall bli trångt har vi max 25 platser per pass samtidigt, inkl barn. Förutom förbokning så är den möjlig att boka i tvåtimmars-omgångar alla dagar (bokas minst 1 vecka i förväg).

Vi lägger kontinuerlig till roliga saker  som kommer att hända under påsken! Justeringar kan även ske för att något utgår. Senaste information finns alltid att få på plats i skidshopen och receptionen - eller genom att slå en signal på 023 - 77 41 77.

Kontakta oss

Bjursås SkiCenter och Camping AB
Björsbergsvägen 65, Box 43
790 21 Bjursås

OM OSS
SÖK ARBETE
NYHETSBREV

Hitta till oss

INFO@BJURSAS.COM

Tel:
023-77 41 77

Våra partners

Till Facebook Till Instagram