Just nu   Om oss  
Följ oss på:FacebookInstagram

Skiduthyrning

Vi hjälper dig i Skidshopen!

Hur man än vänder och vrider på det så är det ett faktum; skidåkning är en materialsport. Rätt utrustning gör stor skillnad oavsett om du är nybörjare eller rutinerad.

Visste du till exempel att många riktigt rutinerade åkare tycker att det viktigaste för nybörjare är att ha väl-vallade skidor? Inte för att det ska gå fort, utan för att få ett jämnt och tillförlitligt flyt i åkningen.

Sportshopen drivs av riktigt rutinerad personal. Björn, som är ansvarig, har hållit på sen 80-talet och vi har fortfarande inte fått ordentligt svar på om hans smeknamn "Nalle" fick avtryck hos "Snowroller Nalle" eller inte...

Med hjälp av Björn och resten av gänget ser vi till att du får utrusting som passar!

Förutom hyrutrustning hittar ni även här väl utvalda kläder och utrustning - och inte minst vår nya Bjursås-kollektion med fleecar, mössor med mera!

Ni når oss på skiduthyrning@bjursas.com eller telefon 070-354 13 42. Det är periodvis högt tryck i shopen, särskilt under förmiddagarna har vi svårt att svara. Men vi återkommer under dagen om ni lämnar meddelande och tydligt (!) telefonnummer.

För att se priser skiduthyrning mm, klicka här!

Välkommen in!

Kontakta oss

Bjursås SkiCenter och Camping AB
Björsbergsvägen 65, Box 43
790 21 Bjursås

OM OSS
SÖK ARBETE
NYHETSBREV

Hitta till oss

INFO@BJURSAS.COM

Tel:
023-77 41 77

Våra partners

Till Facebook Till Instagram