Bjursås just nu

Göra och äta

Brett utbud i lugna och fina omgivningar

Även om Bjursås ligger nära har vi ett brett aktivitets- och restaurangutbud. Vi vågar nog påstå att det till och med är bredare än på de flesta vinteranläggningar. I vinter har vi fortsatt vidareutveckla och renovera med till exempel nya pister, ombyggt Värdshus med mera.

Förutom utförsåkningen finns mycket att göra både ute och inne. Längdåkning, isbanan - och något så enkelt som sparkstötting (som du lånar av oss) är uppskattade aktiviteter. Vill du finns även mycket fina skoterleder, isfiske med mera! 

När kinderna är röda och lungorna påfyllda med friskluft väntar familjerelaxen och spelrummet. 

I våra restauranger, Värdshuset och Brasseriet, serveras såväl snabbare klassiker som hemlagad husmanskost. Bägge har lekhörna där Bjurre tittar förbi med jämna mellanrum. I Brasseriet har vi caféhörnan och riktigt bra kaffe medan Värdshuset erbjuder möjlighet att sitta ner och vila benen på after-ski – ibland med live-musik och alltid med avslappnad stämning.

I menyn intill kan du se läsa mer. Men, tveka inte att slå oss en signal för att höra dig för om aktuella erbjudanden eller om du har särskilda önskemål – vi brukar kunna lösa det mesta!

Kontakta oss

Bjursås SkiCenter och Camping AB
Björsbergsvägen 65, Box 43
790 21 Bjursås

OM OSS
SÖK ARBETE
NYHETSBREV

Hitta till oss

INFO@BJURSAS.COM

Tel:
023-77 41 77

Våra partners

Till Facebook Till Instagram