Just nu   Om oss  
Följ oss på:FacebookInstagram

Göra och äta

GÖRA & ÄTA

Brett utbud i lugna och fina omgivningar. Klicka i menyn för att se pistkarta med mera.


Många förvånas över vårt breda aktivitets- och restaurangutbud. Trots den korta resan så har moder jord givit oss fantastiska förutsättningar för vinteraktiviteter.

NYHETE FÖR I ÅR Vi håller på att färdigmonterar rullbandet för våra yngsta skidåkare

AKTIVITETER   Förutom utförsåkningen finns här längdåkning och isbanan där vi både åker skridsko och spark. Vill du testa spark så lånar vi ut i receptionen - den fungerar ju också bra om du vill ta en promenad i fina omgivningarna. Pulkabackarna, lekplatserna brukar också vara poppis. Vill du finns även bra skoterleder, isfiske med mera! I år kan vi även erbjuda hundspann, häst och släde samt skotertur. 

När kinderna är röda och lungorna påfyllda med friskluft väntar familjerelaxen, spelrummet. Bor du i husvagn/-bil hos oss har du även de tre servicehusen med två tv-rum.

RESTAURANGER   Vi har två restauranger som ligger ski in/out i anläggningen; Bäverhyddan och Brasseriet Bju Inn. 
Bägge restaurangerna i anläggningen har lekhörna där Bjurre tittar förbi ibland. I Brasseriet har vi caféhörnan och medan Värdshuset erbjuder möjlighet att sitta ner och vila benen på after-ski – ibland med live-musik och alltid med avslappnad stämning.
Vi har även Värdshuset Dössberget som ligger i Bjursås by, på toppen av berget! Bara 2 km från skidanläggningen. 

I menyn intill kan du se läsa mer. Men, tveka inte att slå oss en signal för att höra dig för om aktuella erbjudanden eller artister.

Kontakta oss

Bjursås SkiCenter och Camping AB
Björsbergsvägen 65, Box 43
790 21 Bjursås

OM OSS
SÖK ARBETE
NYHETSBREV

Hitta till oss

INFO@BJURSAS.COM

Tel:
023-77 41 77

Våra partners

Till Facebook Till Instagram