Just nu   Om oss  
Följ oss på:FacebookInstagram

Göra och äta

GÖRA & ÄTA

Brett utbud i lugna och fina omgivningar. Klicka i menyn för att se pistkarta med mera.


Många förvånas över vårt breda aktivitets- och restaurangutbud. Trots den korta resan så har moder jord givit oss fantastiska förutsättningar för vinteraktiviteter.

NYHETER I VINTER   Vissa skulle säga att lift-karusellen är den viktigaste, andra skulle kanske säga satsningarna på snösystemet. Gourmanden skulle kanske säga att det är fantastiskt att vi från och med januari driver Dössbergets Värdshus som ligger intill anläggningen. Eller är det kanske det nyanlagda spåret mellan anläggningen och Dössberget? Hur som helst, såväl nya som återvändande gäster tror vi kommer glädjas åt de nya inslagen och förbättringarna runt om i anläggningen!

AKTIVITETER   Förutom utförsåkningen finns här längdåkning och isbanan där vi både åker skridsko och spark. Vill du testa spark så lånar vi ut i receptionen - den fungerar ju också bra om du vill ta en promenad i fina omgivningarna. Pulkabackarna, lekplatserna brukar också vara poppis. Vill du finns även bra skoterleder, isfiske med mera! 

När kinderna är röda och lungorna påfyllda med friskluft väntar familjerelaxen, spelrummet. Bor du i husvagn/-bil hos oss har du även de tre servicehusen med två tv-rum.

RESTAURANGER   Vi har två restauranger som ligger ski in/out i anläggningen; Värdshuset Bäverhyddan och Brasseriet Bju Inn. Från i vinter (1/1-18) driver vi även anrika Dössbergets Värdshus som ligger precis intill anläggningen, med längdspår som sammanbinder. 
Bägge restaurangerna i anläggningen har lekhörna där Bjurre tittar förbi ibland. I Brasseriet har vi caféhörnan och medan Värdshuset erbjuder möjlighet att sitta ner och vila benen på after-ski – ibland med live-musik och alltid med avslappnad stämning.

I menyn intill kan du se läsa mer. Men, tveka inte att slå oss en signal för att höra dig för om aktuella erbjudanden eller artister.

Kontakta oss

Bjursås SkiCenter och Camping AB
Björsbergsvägen 65, Box 43
790 21 Bjursås

OM OSS
SÖK ARBETE
NYHETSBREV

Hitta till oss

INFO@BJURSAS.COM

Tel:
023-77 41 77

Våra partners

Till Facebook Till Instagram