Bjursås just nu
1 2 3

SUPERAVSLUTNING!

Kom och njut säsongens soligaste dagar med oss! Tvåsiffrigt antal backar öppna, aktiviteter för stora och små, utförsäljning shopen, vårväder.

Känslan att åka skidor ett par timmar och sen efter afterskin plocka tussilago är svårslagen! 

Nu har vi superpris på sista-minuten bokningar inför påsk. 50% på kvarvarande logi.

Hoppas vi ses!

 

ERBJUDANDE

ENERGI OCH GEMENSKAP

Konferens i Bjursås. Produktivt i bra lokaler och energigivande i backe och relax! Vi skräddarsyr ett svårslaget paket efter era önskemål.

 

GRUPP-BOKNING

BÄSTA GRUPPRESAN!

Kom upp för en eller ett par härliga dagar i fjällen. Här finns något för alla – förutom skidåkning så finns stort utbud av utomhusaktiviteter! Vi vågar dessutom lova att kostnaden för gruppen blir lägst i Bjursås.

 

eller ring oss på
023-77 41 77

 

 

Boka nu!

 

Välj din vecka

Vecka 2

 

Liftarna är öppna 9.30 - 15.30 alla dagar. Tisdag och torsdag tänder vi marschallerna på parkeringen och lamporna i backen - kvällsåkning 18.00-20.00 i södra området!

Skidshopen öppen 9.00 - 16.00, kom förbi så hjälper vi dig både med utrustning och skipass. Här hittar du även våra fina Bjursås-kläder och första-hjälp om blodsockret dippar (godis).

Skidskolan har tvådagars-grupper tisdag - onsdag och lördag - söndag. Kom ihåg att föranmäla - är det många delar vi upp på flera grupper och vice versa. Möjligheter finns även till privatlektioner, främst på eftermiddagarna, dessa måste förbokas!

Brasseriet öppnar med nybakta bullar lagom till liftarna rullar igång och håller sen öppet så länge liftarna är öppna. Värdshuset öppnar till lunch. Förutom vår supergulasch - efter noggrant testande har vi själva utnämnt den till skidsveriges godaste : )  - så har vi stående klassiker och dagens lunch. Fredagar och lördagar har vi a'la cart i Värdshuset. Håll även utkik efter temakvällar, Tälgsten är stalltipset - brukar vara uppskattat!

Lördagden 14 januari välkomnar vi er på AfterSki kl 15 - 17 i Bäverhyddans Värdshus. På scenen Pållesgård. Varmt välkomna!

På lördag efter lunch (ca 14.00) kommer Bjurre på besök och för att hälsa på alla barnen utanför värmestugan i Södra området! Är de riktigt snälla brukar det bli godisregn.

Relaxen är öppen onsdag, fredag och lördag kl 15 - 19.30.  Obligatorisk förbokning av relaxen (Nytt säsongen 2016/2017). Då familjerelaxen är mycket populär tar från denna säsong alltid förbokning på tider i god tid innan er vistelse. För att inte det skall bli trångt har vi max 25 platser per pass samtidigt, inkl barn.
Förutom förbokning så är den möjlig att boka i tvåtimmars-omgångar alla dagar.


Vi lägger kontinuerlig till roliga saker vartefter vi närmar oss säsong! Justeringar kan även ske för att något utgår. Senaste information finns alltid att få på plats i skidshopen och receptionen - eller genom att slå en signal på 023 - 77 41 77.

 

Väder och backar

Vädret

 
 

Backar och skidspår

Backar: (av 21)
21 st
Liftar: (av 8)
7 st
Uppdaterat: 2017-03-10 02:10:38


Öppettider v.16-24
Reception: mån-fre 9-16 
Måndag 1:a Maj har vi stängt

Öppettider från 22/12-16 till 2/4-17
Backarna är stängd för säsongen
 

 


 

 

WEBKAMERA & JUST NU

Kontakta oss

Bjursås SkiCenter och Camping AB
Björsbergsvägen 65, Box 43
790 21 Bjursås

OM OSS
SÖK ARBETE
NYHETSBREV

Hitta till oss

INFO@BJURSAS.COM

Tel:
023-77 41 77

Våra partners

Till Facebook Till Instagram